Säljare

Sales Generalist till välkänt bolag

Är du intresserad av försäljning och administration? Då kan du vara den vi söker. Vi söker nu en Sales Generalist till Sveriges näst största telekombolag. Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående och kommer till att börja med pågå till och med sista augusti. Vi kommer att hålla intervjuer löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Sales Generalist är din primära uppgift att stötta Key Account Managers i deras arbete med nyckelkunderna för att ge dem bästa möjliga service. Du kommer även att hantera inkommande accessförfrågningar från kunder, prissätta och skicka offerter via mail samt i kundernas egna portaler. Vidare kommer du att agera administrativt säljstöd åt säljteamet och ha mycket kontakt med kollegor internt och kunder.

Vem är du?

Du som söker är serviceinriktad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. För att lyckas i rollen som Sales Generalist krävs det att du är flexibel och har god samarbetsförmåga då du kommer agera stöd åt kollegor. Det är viktigt att du är bekväm med att tala och skriva på engelska då flertalet av kunderna är internationella även god vana av Excel är viktigt då kalkylarbete förekommer.

Om verksamheten

Liksom du är vi på Poolia specialister inom Sälj & Marknad, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i sälj & marknadsroller. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom både privat och offentlig sektor. Poolia har ett fokus, att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
14 mars
Sista ansökningsdag
27 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53028

Emma Gustafsson

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.