Revisor

Revisor till KPMG:s interna specialistfunktion Quality & Risk

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa tillsammans med KPMG?

Om tjänsten

Vi söker nu en driven person med erfarenhet från revision för att stärka vårt Ethics & Independence team, en del av KPMGs interna funktion inom Quality & Risk. Om du har ett intresse för att arbeta med frågor kopplat till regelefterlevnad och söker efter en möjlighet att utveckla specialistkunskap i områden runt revision med fokus på risk och oberoende, kan du vara den vi söker! Vi är idag ett tjugotal medarbetare, som hanterar alltifrån systemstöd i våra risksystem till kvalitetskontroller och oberoendefrågor.
Lettland och Littauen är även en del av teamet och du kommer att jobba med hela spektrat av tjänsteutbudet.

Vi söker dig som vill arbeta i en utvecklande, utmanande, internationell och dynamisk miljö som präglas av snabb förändring och ökade krav. Du kommer bl.a. att arbeta med riskanalys, regelefterlevnad och bedömning av icke-revisionstjänster. Arbetet innefattar till stor del rådgivning till och utbildning av organisationen inom dessa områden. Du förväntas också bli en expert i regelverksfrågor inom revision och risk management. Du kommer att ingå i teamet Ethics & Independence som idag består av 7 medarbetare. Rollen inkluderar kontaktytor med stora delar inom KPMG.

Vår bransch är hårt reglerad av lagstiftare och tillsynsorgan. Revisionsverksamheten och delar av rådgivningsverksamheten styrs av såväl svenska som internationella lagar och regler. Funktionen Quality & Risk utgör en central del av vår kontrollstruktur och utför bl. a kvalitets- och riskkontroller med stöd av särskilda team samt lämnar löpande råd och stöd till medarbetare inom affärsverksamheten. Vi behöver nu förstärkning av dig som vill arbeta både analytiskt och med konsultationer inom området etik och oberoende.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vi erbjuder dig en utmanande och spännande vardag där vi arbetar tätt ihop och utbyter erfarenheter och kunskaper varje dag. Hos avdelningen Quality & Risk har alla medarbetare en viktig funktion att fylla där vi hoppas att just du vill ingå.

Du förväntas delta i olika interna och externa utbildningar som krävs för att hålla dig á jour med interna och externa regler och lagar. Vi arbetar efter en hybrid modell, där du arbetar både på vårt kontor på Vasagatan och hemifrån.

Avdelningen Quality & Risk välkomnar medarbetare med olika bakgrund och vi är idag ett team med stor mångfald och representerar olika kulturer, nationaliteter, ålder och kön.

Vem är du?

Innehar en akademisk examen inom ekonomi och/eller juridik.
Minst 6 års arbetserfarenhet från externrevision. Alternativt har du flerårig erfarenhet från internrevision med gedigen kunskap i regelverksfrågor.

Vi ser gärna att du erfarenhet av att arbeta i team och /eller leda andra.

Kan kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas långsiktigt i rollen drivs du av att arbeta både individuellt och i grupp och har förmågan att hantera flera parallella aktiviteter. Som person är du analytisk och noggrann. Vi tror att du har en naturlig nyfikenhet, god kommunikativ förmåga och är ansvarstagande samt har ett gott omdöme.

I den här rekryteringen samarbetar KPMG med Poolia Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsult Li Hedström, li.hedstrom@poolia.se

Din ansökan består av CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

KPMG är en arbetsplats för dig som vill göra skillnad. Vi är ett av världens ledande kunskapsföretag som skapar trygghet för våra kunder och hjälper dem att utvecklas i vår snabbrörliga omvärld. Vi förmedlar insikter och stöd. Det kan handla om att förändra hela eller delar av en organisation och dess arbetssätt, hur man hanterar potentiella risker, cybersäkerhetshot eller hur man maximerar kundupplevelsen i en digitaliserad värd. Vi är även experter inom analys, M&A, revision och skatterådgivning, för att nämna några av våra verksamhetsområden.

På KPMG strävar vi efter mångfald och en jämn könsfördelning. Mångfald bidrar med fler perspektiv som berikar vår kultur samtidigt som det skapar mervärde för våra kunder och samhället vi verkar i. Det är viktigt för oss att ha en inkluderande kultur där våra medarbetare respekterar varandra. Detta är kärnan i våra värderingar och vad vi tror på. Därför välkomnar vi sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

I Sverige är vi ca 1600 kollegor och en del av KPMG:s globala kunskapsnätverk på dryga 200 000 kollegor över hela världen.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
11 september
Sista ansökningsdag
11 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69045

Li Hedström