Rekryterare

Recruitment Consultant till Poolia Stockholm

Är du, precis som vi, övertygade om att framgångsrika företag byggs av människor som arbetar där? Dels på grund av vad de kan, men främst för vad de kan åstadkomma! Drivs du av att göra affärer och träffa människor i ett utvecklande klimat med korta beslutsvägar? Då ska du läsa vidare! Nu finns chansen att bli en del av Poolia och vårt erfarna rekryteringsteam i Stockholm. Vi vill och behöver bli fler för att kunna möta våra kunders kompetensbehov av specialister och chefer inom Ekonomi, HR, Lön, Administration, Sälj, Marknad, Juridik, IT och Inköp.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som rekryteringskonsult hos oss arbetar du med eget ansvar under Poolias välkända varumärke. Du har stöd av en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg. Här får du arbeta med några av branschens mest erfarna rekryteringskonsulter i en varm kultur där vi värnar om varandra och bolagets fortsatta tillväxt.

Hos oss på Poolia har du ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag, från införsäljning till genomförande och uppföljning. Din roll inkluderar såväl enskilda uppdrag som avtalsleveranser till välkända varumärken. Du ansvarar själv för dina kundrelationer och bedriver aktivt säljarbete för att sälja in nya uppdrag. Tillsammans med dina kollegor driver ni affärerna framåt både i det operativa och strategiska.

Vem är du?

För att axla denna roll behöver du vara sälj- och resultatdriven med ett starkt fokus på möten med individer. Du har en helhetsöverblick av affären och marknaden i stort, gillar att bygga nätverk och motiveras av att hitta rätt kompetens till rätt plats för att hjälpa företag och organisationer med deras kompetensbehov i Stockholmsregionen. Som person är du energisk och trivs bäst i en händelserik miljö med stort eget ansvar och många sociala kontakter. Du driver rekryteringsaffären helt självständigt men samarbetar gärna med dina kollegor på Poolia. Du kommer att ingå i ett team med rekryteringskonsulter, researcher, konsultchefer, rekryterare och kundansvarig.

Vi söker dig som är en erfaren rekryteringskonsult, alternativt har erfarenhet av självständigt rekryteringsarbete. Du har tidigare arbetat med kundbearbetning och tjänsteförsäljning mot kontaktpersoner i ledande befattningar. Vi ser att du har en akademisk examen eller annan relevant utbildning, detta för att möta de krav som våra kunder i sin tur ställer på oss som leverantör. Din svenska är på en hög nivå och du är bekväm med att skriva och tala engelska.

Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta:
Jennifer Nilsson, Recruitment Consultant, jennifer.nilsson@poolia.se
Annica Frey Morin, MD Poolia Recruitment AB, annica.frey-morin@poolia.se

Samtliga ansökningar hanteras via vårt system.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Vår strategi bygger på en hög grad av decentraliserat entreprenörskap, en stark säljkultur med höga ambitioner, att ständigt attrahera de bästa talangerna och att skapa vassa specialiserade tjänster. Utöver det har vi vansinnigt roligt på jobbet tillsammans med fantastiska kollegor. Att fira goda resultat och framgångar är för oss en självklarhet, men vi stöttar även varandra tveklöst om vi står inför motgångar. Våra ledstjärnor vi lever efter varje dag är Passion & Execution – put your heart in it, and make it happen!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
5 juli
Sista ansökningsdag
18 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71867

Jennifer Nilsson

Annica Frey Morin