Rekryterare

Rekryterare till Poolia SupportIT

Är du i starten av din karriär och redo för nästa utmaning? Vi på Poolia SupportIT söker nu efter vår nästa stjärna inom rekrytering till vår konsultverksamhet. Vårt fokus är att hjälpa våra kunder med konsultlösningar inom IT, vilket är en spännande och utvecklande bransch i ständig rörelse. Tjänster som vi rekryterar är främst inom IT-support, Tekniker, Nätverk, Projektledning och mycket mer. Stämmer nedan beskrivning in på dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Hos oss på Poolia SupportIT erbjuds du ett omväxlande arbete med snabba beslutsvägar och en atmosfär som andas kompetens och engagemang. Du kommer att tillhöra ett team som jobbar dedikerat med våra olika konsultlösningar inom IT. Din roll som rekryterare innebär att du självständigt driver rekryteringsprocessen för dina uppdrag hela vägen från start till mål. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga rekryterare, konsultchef samt säljare och tillsammans ser vi till att driva vår verksamhet framåt. Förutom rekryteringsarbetet kommer du även att vara en central roll i vårt arbete med nätverksträffar samt för kund- och konsultaktiviteter.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande där ditt huvudsakliga ansvar innebär att driva dina uppdrag i mål. Du kommer att hantera fullständiga rekryteringsprocesser från kravprofilstagning, annonsskrivning, intervjuer till referenstagning och avslut. Som rekryterare kommer du att ha flera processer på gång parallellt och arbeta proaktivt och flexibelt.

Vem är du?

Med rätt inställning och driv kommer man långt! Har du nyligen tagit examen från HR/Personal-programmet och vill nu ta klivet ut i arbetslivet som rekryterare inom IT, så har du hittat helt rätt. Du kommer att erbjudas alla verktyg du behöver för att utvecklas och nå dina mål. Hos oss erbjuds du en arbetsplats där ingen dag är den andra lik, egna idéer och förbättringsförslag välkomnas varmt och vi jobbar hårt för att nå våra mål – samtidigt som vi har roligt på vägen och firar våra framgångar tillsammans.

Som rekryterare är du utåtriktad, driven och duktig på att hantera flera processer samtidigt. Du kommer att ha många kontaktytor, både med kandidater, kunder och internt på Poolia. Vidare är du lösningsorienterad, serviceminded och har en god kommunikativ förmåga. Det är även meriterande om du har någon typ av erfarenhet inom IT och Teknik.

Om verksamheten

Genom mer än 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som – tillfälligt eller permanent – tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

På Poolia SupportIT fokuserar vi på konsulttjänster inom IT-support, Tekniker, Nätverk, Projektledning och mycket mer. Vi är ett härligt och sammansvetsat team som hjälper varandra för att hitta bästa möjliga lösningar för våra kunder och konsulter.
Du kommer att vara baserad på vårat fina huvudkontor på Torsgatan 11, i centrala Stockholm.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med en inledande provanställning på sex månader, på heltid med start efter sommaren. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet passerat, så skicka in din ansökan redan idag.
Vi ser fram emot att höra mer från dig!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
22 juli
Sista ansökningsdag
20 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65022