Rekryterare

Rekryterare till Poolia Finance

Om tjänsten

Brinner du för att rekrytera? Till vår konsultverksamhet söker vi nu en rekryterare. Vill du vara en del av ett engagerat och kompetent gäng? Vi på Poolia Finance arbetar med konsultverksamhet och rekrytering inom ekonomi och söker nu vår nästa kollega! På Poolia Finance erbjuds du ett omväxlande arbete med snabba beslutsvägar och en atmosfär som andas kreativitet och engagemang.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som rekryterare arbetar du främst med kartläggning, search och telefonintervjuer. Du har även en central roll i arbetet att rätt kandidat hamnar på rätt uppdrag. Du har många olika kontaktytor under en arbetsdag. För att trivas hos oss krävs att du är uthållig, noggrann samt att du gillar mötet med människor. Du kommer att omges av skickliga konsultchefer och duktiga rekryteringskonsulter.

Vem är du?

• Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
• Du har en akademisk examen inom ekonomi eller PAO programmet

Meriterande

• Erfarenhet från konsultbranschen
• Tidigare arbetslivserfarenhet som ekonom

Vi söker dig som är beredd att axla ansvaret av ett självständigt arbete, ofta mot utmanande tidsplaner med kvalité och affären i fokus. Rollen innebär dagliga kontakter med våra kandidater via telefon och digitala kanaler. Rollen ställer höga krav på flexibilitet, eftersom ingen dag är den andra lik.

Du är organiserad och serviceminded och förstår vikten av att hantera våra kandidater på ett respektfullt sätt. För att lyckas i tjänsten krävs det också att du är en trygg person som har en väl utvecklad förmåga vara lyhörd. Du är van att arbeta självständigt och att själv skapa dig förutsättningar för att nå målet.

Då du kommer att formulera texter självständigt – i form av annonser, kandidatkommunikation med mera behöver du ha en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig kreativt i tal och skrift på svenska.

Om verksamheten

Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben – och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och konsultverksamhet av kvalificerade tjänstemän innebär. Som konsult- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som – tillfälligt eller permanent – tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Tveka inte att ansöka, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
13 maj
Sista ansökningsdag
6 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
63011