Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till Wåhlin Fastigheter

Värdesätter du intressanta arbetsuppgifter och trivs med att få arbeta med helheten inom redovisning?

Uppskattar du en bra arbetsgivare, god stämning på avdelningen och en trevlig arbetsmiljö?

Wåhlin Fastigheter är ett sedan många år etablerat företag inom fastighetsförvaltning med egna hyresfastigheter i Storstockholm. Vi har även byggverksamhet där vi arbetar med nyproduktioner och totalrenoveringar. Företaget sitter i ljusa, fräscha lokaler och i fastigheten finns även en stor träningsanläggning. Kontoret är beläget i Solna med bra kommunikationer.

Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 17 månader med start 1 oktober 2020.

Om tjänsten

Som redovisningsekonom på Wåhlin Fastigheter ingår du i det 5 personer starka teamet inom ekonomi- och finans. Du erbjuds en tjänst med eget ansvar för redovisning för ett antal fastighetsbolag inom koncernen. I rollen ingår huvudsakligen:

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Löpande redovisning
– Kontoavstämningar
– Skattedeklarationer
– Kund- och leverantörsreskontra
– Bokslut och årsredovisning
– Prognosarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad på gymnasienivå inom ekonomi, med påbyggnad inom redovisning. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som redovisningsekonom och meriterande är om du kan göra bokslut självständigt. Meriterande är även tidigare erfarenhet inom bygg/fastighet såsom erfarenhet av projektredovisning, fastighetsmoms, avskrivningsregler men det är inget krav.

Hos Wåhlin Fastigheter uppskattas god samarbetsvilja, flexibilitet och positiv grundinställning. Du är trygg i dig själv samt trivs i en varm, familjär och prestigelös arbetsmiljö. Som person är du självgående, noggrann och engagerad i ditt arbete.

Om verksamheten

Med fötterna stadigt i den svenska myllan började snickaren och timmermannen Leif Wåhlin år 1970 att bygga småhus som han sedan sålde. Företaget gav han namnet Wåhlin Byggare AB. Försäljningen gick bra, många gillade de små husen, och i mitten av 1970-talet köpte han sin första hyresfastighet i Solna. Sedan dess har vi inom familjen Wåhlin stadigt ökat vårt hyresbestånd genom att köpa, renovera gammalt och bygga nytt.

Allt eftersom fastigheterna har blivit fler har det lilla företaget också hunnit utvecklas till en koncern, Wåhlin Fastigheter AB. Företaget är idag ett av Stockholms större privatägda fastighetsföretag, med ett hundratal fastigheter (cirka 3 200 lägenheter, 200 lokaler och ett antal garage, parkeringsplatser och förråd). Tillsammans med vår engagerade personal sköter vi allting själva, från projektutveckling till trädgårdsarbete, och vi kan garantera att fastighetsbeståndet håller hög kvalitet. Koncernen har idag 43 stycken anställda och omsätter omkring 340 Mkr. För att veta mer se http://www.wahlinfastigheter.se

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
20 maj
Sista ansökningsdag
10 juni
Omfattning
Vikariat
Referensnummer
56924

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.