Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till växande bolag i byggbranschen

Vill du arbeta i en bred och omväxlande roll med eget ansvar? Har du arbetat med bokföring och har koll på debet och kredit? Då kan detta uppdrag kanske vara något för dig.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående, och uppdraget förväntas pågå ca 4-6 månader. Vår kund är ett företag i byggbranschen med kontor centralt i Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta i en självständig och varierad roll, med arbetsuppgifter som bl a löpande bokföring, kontoavstämningar och delaktighet i bokslut. Du kommer att samarbeta med ditt team som består av fem personer och ha en roll med många kontaktytor.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av liknande uppgifter inom redovisning och vi ser att du har en lämplig utbildning inom ekonomi. Du bör helst vara en van användare av Excel.

Som person är du noggrann, strukturerad och engagerad och du är van att arbeta självständigt med redovisning.

Om verksamheten

Om Poolia
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Förmåner
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Som anställd hos oss har du tillgång till förmånsportalen Benefits där du kan ta del av olika erbjudanden inom bland annat hälsa, försäkringar och hushållsnära tjänster. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
8 november
Sista ansökningsdag
25 november
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55214

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.