Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till välkänt företag i Stockholm!

Är du en ekonom med flertalet års erfarenhet inom redovisning? Se då hit! Vi söker nämligen en Redovisningsekonom just nu till vår väletablerade kund inom telecom-branschen i Stockholm! Uppdraget förväntas starta i slutet av juni för att pågå till mitten/slutet av oktober. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Redovisningsekonom är du en integrerad del av ett team bestående av
två andra personer. Ditt huvudsakliga arbetsområde är att arbeta med lagertransaktioner/avstämning och leverantörsreskontra. Som Redovisningsekonom ingår det även att göra bokslutsarbete, löpande bokföring, avstämningar, rapportering och analys. Arbetet innebär att supportera diverse ”ad hoc”-förfrågningar från övriga kollegor. Du arbetar till stor del med frihet under ansvar där du ges möjligheter att komma med egna idéer och initiativ.

Arbetet innefattar även en del administrativa uppgifter så som: inleverans av varor i system, bokning av intäkter, artikelvård m.m. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att sätta upp rutiner och processer inom berörda områden.

Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som Redovisningsekonom söker vi dig med:
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Djupa kunskaper i Excel
• Goda muntliga och skriftliga språkkunskaper i svenska och engelska
• Erfarenhet från Microsoft NAV och Proceedo är meriterande

Som person är du noggrann och har ett öga för detaljer. Du arbetar självständigt och
strukturerat med att prioritera arbetsuppgifter och att arbeta mot uppsatta mål och deadlines.
Därtill har du god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.
Utöver det arbete som görs i Microsoft NAV arbetar vi mycket i Excel, med stora datamängder. Vi ser därför att du har god erfarenhet av Excel men framförallt intresse av att lära dig mer.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
12 juni
Sista ansökningsdag
30 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53855

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.