Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till SIWI

Är du redovisningsekonom och intresserad av att jobba i en stiftelse med mål att förbättra världen genom att säkra rent vatten till alla? Lockas du av att arbeta i en internationell miljö? Är du dessutom ute efter nya utmaningar? Då har du kommit rätt!

SIWIs konsulter och rådgivare bidrar till lösningar inom hållbarhet, klimat och fattigdomsbekämpning genom projekt i stora delar av världen. Stockholmarna känner främst till oss för Stockholm Water Price och World Water Week, det mest framstående priset och eventet inom vattenfrågor i världen.

Om tjänsten

SIWI söker nu en redovisningsekonom till vårt finansteam. Du kommer att jobba under vår redovisningsansvarige Senior Manager och teamet består av sex personer.

Vi arbetar i nya lokaler på Hammarbybacken i Stockholm. Vi erbjuder flexibla arbetsdagar där vi arbetar två till tre dagar i veckan på kontoret och resten hemifrån.

Vi jobbar med löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Periodisk sammanställning
• Momsredovisning med försäljning över hela världen samt partiell avdragsrätt
• Projektredovisning
• Kundreskontra (även viss kundfakturering)
• Back up Leverantörsreskontra?
• Avstämningar av balanskonton
• Reseräkningshantering med projektdebitering och förskottshantering

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning inom ekonomi med något eller några års erfarenhet av löpande redovisning. Vi söker dig med kunskaper om moms och momsrapportering. Erfarenhet av projektredovisning och bokföring av löner är meriterande.

För att trivas hos oss ser vi att du är självgående och har lätt för att strukturera och driva ditt arbete framåt utifrån de behov och förväntningar som finns. Då rollen innebär många kontakter både internt med dina kollegor, olika projekt och avdelningar på kontoret samt externt är det viktigt att du är serviceinriktad, lösningsfokuserad och har lätt för att samarbeta. Arbetsmiljön är internationell bestående av vattenspecialister från hela världen vilket innebär att bra engelska i tal och skrift är ett måste. Du har ett systemintresse, är noggrann, tar egna initiativ och är inte rädd att hjälpa till där det behövs och tycker om att effektivisera ditt arbete.

Om verksamheten

SIWIs konsulter och rådgivare bidrar till lösningar inom hållbarhet, klimat och fattigdomsbekämpning genom projekt i stora delar av världen. Vi är förändringsskapare och världsledande specialister inom vattenfrågor. Vi är en stiftelse med huvudkontor i Stockholm och med mindre kontor i Sydafrika, Jordanien och Colombia.
Läs gärna mer: Stockholm International Water Institute | SIWI – Leading expert in water governance

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
10 april
Sista ansökningsdag
25 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
70372