Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till Alumni, Centrala Stockholm

Är du redovisningsekonom och redo för nya utmaningar? Just nu söker vi en redovisningsekonom till vår kund Alumni. Företaget är beläget i WTC i centrala Stockholm och du kommer att ingå i ett Finance team om tre personer samt arbeta brett inom ekonomiområdet.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd hos Poolia Finance. Efter sex månader finns det stora chanser att övergå i en anställning hos Alumni.

Som redovisningsekonom hos Alumni kommer du att ha ansvaret för redovisningen för Sverige. Utöver det kommer du att ha förmånen att få samarbeta med Finance funktionen i övriga länder inom Alumni.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Löpande redovisning och rapportering
• Avstämningar
• Medverka vid månads- och årsbokslut i enlighet med koncernens policyer
• Moms och skatteredovisning (inkl. kontakt med Skatteverket)
• Rapportering och analyser
• Kontakt med revisionsbyrå
• Utveckla och skapa nya välfungerade processer för redovisning/rapportering tillsammans med Finance Manager

Vem är du?

För att vara rätt person för tjänster bör du ha ekonomisk utbildning i grunden samt några års erfarenhet inom ekonomi, gärna från liknande verksamhet eller tjänsteföretag. Du har en god förståelse för K2 och K3. Affärssystemet som tillämpas är Dynamics Business Center vilket är meriterande, men inget krav. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska i både tal och skrift samt är en erfaren Excel-användare.

Som person är du nyfiken och prestigelös som vågar ställa frågor. Du är även kommunikativ och har lätt att ta dig an uppgifter både högt och lågt och ser helheten. Du är analytiskt lagd och trivs med att ta eget ansvar. Du har drivkraften att vara med och implementera nya processer samt viljan att förstå och förbättra de befintliga. Rollen innebär många kontaktytor och det krävs därför att du har lätt för att bemöta olika människor och är serviceinriktad.

Om verksamheten

Alumni
I mer än tre decennier, har Alumni stöttat och agerat rådgivare till en rad progressiva och etablerade företag och hjälpt dem att hitta och utveckla den kompetens de behöver, på en alltmer konkurrensutsatt arbetsmarknad. Vi utvärderar personer för nyckelpositioner och utvärderar ledningsgruppers och styrelsers sammansättning. Genom att identifiera och utveckla rätt ledare, nyckelkompetens och ledarskap bidrar vi till våra klienters framgång.
Under 2020 konsoliderade vi våra fyra systerföretag i Norden; Alumni, PAT Management, Impact Executives och Harvey Nash under varumärket Alumni. Tillsammans besitter vi både spets- och breddkompetens och genom ett effektivt internt samarbete kan vi skapa ännu mer nytta för klienter som vill växa eller utveckla sin organisation.
Alumni ägs av en grupp investerare som alla har en operativ roll i verksamheten.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid där du kommer att vara anställd på Poolia Finance och uthyrd till kund. Efter sex månader finns det stora möjligheter till att tjänsten övergå till en anställning hos Alumni med start så snart som möjligt.
Vi är måna om att du som konsult hos oss skall trivas både ute på din arbetsplats samt som anställd av Poolia. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi erbjuder dig även friskvårdsersättning, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter som anordnas av Poolia. Vid din sida har du en konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig ute på din arbetsplats så att du blir framgångsrik i ditt uppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
23 november
Sista ansökningsdag
16 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66620