Redovisningsansvarig

Redovisningsansvarig till Dedicare

Har du stort intresse för redovisningsfrågor och drivs av att uppnå gemensamma mål? Trivs du i en självständig roll med varierat arbete och vill vara med och utveckla processer och arbetssätt på ett framgångsrikt börsnoterat bolag? Då kan rollen som redovisningsansvarig på Dedicare vara något för dig!

Tjänsten är på heltid och du kommer att sitta i trevliga lokaler på Södermalm.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Redovisningsansvarig kommer du att ha ett övergripande ansvar för redovisningen i Dedicarekoncernen och i rollen ingår att säkerställa att redovisning och rapportering är korrekt för koncernens bolag. Du kommer att driva och utveckla redovisningsarbetet i nära samarbete med ditt redovisningsteam, arbeta med bokslut och rapportering och även fungera som ett stöd till verksamheten i ekonomiska frågor. I din roll rapporterar du till CFO.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av:

• Övergripande redovisningsansvar för Dedicarekoncernen, inklusive koncernredovisning.
– månads- och kvartalsbokslut
– årsbokslut och årsredovisning.
– deklarationer, moms och skatteutredningar
– rapportering till myndigheter

• Ansvar för att fakturering samt leverantörs- och kundreskontran hanteras effektivt.

• Ansvar för likviditetsprognos

• Ansvar för koncernens ekonomihandbok.

• Arbetsledning av 4 – 5 medarbetare

Vem är du?

Vi söker dig som gärna har en akademisk examen inom ekonomi och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i redovisningsregler, och har tidigare erfarenhet av såväl upprättande av bokslut som uppföljning, analys och rapportering. Dina kunskaper i Excel är goda och du har tidigare erfarenhet av affärssystem. Vi utgår från att du talar och skriver svenska flytande och har en god förmåga att uttrycka dig både skriftligt och muntligt.

Dina personliga egenskaper är viktiga och för att lyckas i rollen ser vi att du är målinriktad och har kunskap och förståelse för det ekonomiska flödet. Du trivs i en verksamhetsnära roll, har en kommunikativ förmåga och du vill bidra till verksamheten genom att utveckla och förbättra processer. Som person är du van att arbeta självständigt, strukturerat och effektivt, samtidigt som du är mån om att arbeta mot teamets gemensamma mål. Du trivs i en dynamisk miljö, har stort engagemang och gillar att hitta nya lösningar.

Känner du igen dig i beskrivningen? Varmt välkommen med din ansökan.

Om verksamheten

Dedicare är ett auktoriserat bemanningsföretag som hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och socionomer samt annan personal inom vård och socialt arbete. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm och är verksamt i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Dedicare är medlem i Almega Kompetensföretagen och Vårdföretagarna och har därmed kollektivavtal. Bolaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2004. Dedicare har fyra kontor i Sverige (Stockholm, Göteborg, Umeå och Örebro), två kontor i Norge (Trondheim och Oslo) samt ett kontor i Finland (Helsingfors) och Danmark (Köpenhamn).

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
18 mars
Sista ansökningsdag
6 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
52994

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.