Projektledare

Psykologer till Aleris Psykiatri i Åkersberga

Vi söker Psykologer till Aleris Psykiatri i Åkersberga. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv.

De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det tycker vi om och det är något som vi tycker utmärker oss. Genom att arbeta i tvärprofessionella team som vardera består av en läkare, en psykolog, en sjuksköterska och en fysioterapeut som gemensamt ansvarar för ett avgränsat antal patienter kan vi ta snabba beslut, arbeta flexibelt och vi ges möjlighet att påverka och tänka i nya banor.

Vårt förändrade arbetssätt har bidragit till att vi har effektiviserat de neuropsykiatriska utredningarna genom systematisk screening. Vi har minskat antalet utredningar och långtidssjukskrivningar samt minskat förskrivning av narkotikaklassade läkemedel.

Är detta något du längtar efter att få delta i? Då vill vi gärna prata mer med dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad i vår härliga, nyrenoverade och väl anpassade mottagning i Åkersberga. På mottagningen arbetar vi även framgångsrikt med
uppkopplade möten med patienten och detta innebär en viss flexibilitet i tjänstens placering.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vi har professionaliserat våra olika yrkeskategorier vilket innebär att du som psykolog enbart kommer att arbeta med kvalificerade psykologuppgifter som matchar din psykologinriktning. Dina arbetsuppgifter består i att genomföra olika utredningar och behandlingsarbeten med dina patienter dels individuell behandling, dels i grupp.

Vi kommer att erbjuda spännande föreläsningar, behandlingskonferenser och professionsmöten en gång i månaden. Utöver det träffar du ditt team några gånger i veckan för genomgång av era gemensamma patienter.

Vem är du?

Du är en nytänkande psykolog som gillar att jobba i team. En prestigelös lagspelare som, precis som övriga i teamet, bidrar med din kompetens i syfte att på ett snabbt och professionellt sätt ge våra patienter den vård de behöver. Du har några års arbetslivserfarenhet som legitimerad psykolog. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med allmänpsykiatriska patienter och har specialistutbildning i klinisk psykologi.

För oss är det viktigt och en framgångsfaktor att du vill arbeta i ett team runt ett antal patienter. Det kräver att du är flexibel och öppen för andra professioner och andra perspektiv. Det innebär att varje kompetens är lika betydelsefull inom gruppen. Ansvar och befogenheter under patientresan är tydlig för alla, skapar förtroende och trygghet i gruppen och för patienten.

Våra multifunktionella team träffas i veckovisa möten med det team man tillhör och som komplement även större månadsmöten runt olika viktiga teman.

Om verksamheten

Namnet Aleris kommer från det latinska ”alere” som betyder vårda, nära och hela. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själv betalar för sin sjukvård.

Aleris värderingar utgör grunden för våra etiska riktlinjer, som vägleder oss i vårt dagliga arbete. Värderingarna förkortas OPEN och står för: Omtänksamma, Professionella, Engagerade och Nytänkande.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet. Aleris ska vara ett företag med hög etik och sunda värderingar.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Aleris ägs av Triton. Mer information finns på http://www.aleris.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
7 april
Sista ansökningsdag
23 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
58821

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.