Projektledare

Cutover management

Har du erfarenhet av cutover management? Har du tidigare implementerat ett nytt HR-system? Vi söker nu en konsult som vill ta sig an ett uppdrag hos vår kund och bli Country Change Lead för Sverige. Uppdraget är tänkt att starta omgående för att sedan pågå till årsskiftet 2020. Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I denna rollen kommer du att driva förändringsarbete över organisationens olika leveransområden i Sverige. Du kommer arbeta tillsammans med ett team på 10 personer där ni tillsammans ser till att driva och kommunicera projektet mot framgång och mål. Du kommer att se till att anpassa de centrala koncepten och planerna för t.ex. Kommunikation och utbildning för att möta de lokala behoven i Sverige.

Vem är du?

Vi söker dig som har universitetsutbildning och som tidigare har arbetat inom relevant område. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du både en ledare och en doer. Du har förmågan att koppla strategiska perspektiv med den operativa leveransen. Du är en bra kommunikatör och har förmågan att arbeta med ett brett nätverk av externa och interna parter. Du arbetar eller har förmodligen arbetat inom HR och du har gedigen kunskap om HR-processer. Vi tror att du brinner för att implementera nya sätt att arbeta och leda förändringar!

Ansökan ska vara på engelska.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
10 oktober
Sista ansökningsdag
20 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54830

Emma Gustafsson

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.