Projektledare

Projektledare för kommande uppdrag i Stockholm!

Är du ute efter en ny utmaning inom projektledning? Det här är en intresseanmälan för kommande uppdrag inom projektledning!

Vi söker ständigt efter nya stjärnor inom projektledning för framtida konsultuppdrag i Stockholm med omnejd. Främst söker vi projektledare inom kompetensområdena:

• HR/Lön
• Sälj/Marknad
• Inköp/Logistik
• Administrativa tjänster

Våra kunder varierar från stora globala företag till mindre företag. Konsultuppdragen styrs utifrån kundens behov och kan därför variera i omfattning. Som konsult på Poolia får du ett spännande och omväxlande arbete på några av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser.

Observera att detta inte är kopplat till en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag inom kompetensområdena HR/Lön, Sälj/Marknad, Inköp/Logistik och administrativa tjänster. Vi kommer därför endast återkoppla till dig om vi har ett uppdrag som passar din profil.

Vi ser fram emot att läsa ditt CV!

Om tjänsten

Konsultuppdragen förekommer i Stockholm med omnejd. Uppgifterna för en projektledare varierar beroende på vilken bransch och företag som man arbetar för och kan därför variera beroende på kundens behov. Men i grunden fungerar en projektledare som en sammanhållande kraft som planerar, leder, styr och samordnar projektets uppdrag och arbetsuppgifter mot mål. Dessutom ansvarar projektledaren för att kontrollera budget och se till att hålla arbetet slutförs inom deadline.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Här är några vanliga arbetsuppgifter för en projektledare:

• Definiera och sätta upp mål och riktlinjer för projektet
• Skapa en detaljerad projektplan som inkluderar tidslinjer, budget och resursallokering
• Rekrytera och sätta samman en projektgrupp som har de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att slutföra projektet
• Leda projektgruppen och fördela arbetsuppgifter
• Kommunicera regelbundet med intressenter, kunder och andra involverade parter för att hålla dem uppdaterade om projektets framsteg
• Hantera projektbudgeten och övervaka kostnader och intäkter
• Hantera risker och problem som uppstår under projektets gång och vidta lämpliga åtgärder för att lösa dem
• Säkerställa att projektet slutförs inom deadline och att det uppfyller kvalitetskraven
• Utvärdera projektet och dess resultat för att identifiera områden som kan förbättras inför framtida projekt
Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Eftersom detta endast är en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag, kan arbetsuppgifterna komma att variera sig.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta inom projektledning inom kompetensområdena HR/Lön, Sälj/Marknad, Inköp/Logistik och administrativa tjänster. Har du en eftergymnasial utbildning inom relevant område ser vid det som väldigt meriterande. Du har god vana att arbeta i system och har tidigare arbetat i bland annat Officepaketet och projektledningsverktyg så som Microsoft Project, Jira med flera. Du kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att trivas i denna roll ser vi att du är ambitiös, strukturerad, driven och noggrann. Vidare är du ansvarstagande, lösningsorienterad och serviceinriktad. Vi ser gärna att du även är självgående, initiativtagande och orädd. Du är öppen för att arbeta i stundvis högt tempo och har stort intresse och driv för projektledning. Du är duktig på att bygga struktur och vågar ta för dig samt ta ansvar för att de arbetsuppgifter du tar dig an slutförs med goda resultat och enligt deadline. Du är flexibel och kan anpassa dig efter många olika människor, kontaktytor och arbetsuppgifter. Du samarbetar bra med människor och kan delegera arbetsuppgifter.

Observera, detta är en annons för spontanansökningar inför kommande konsultuppdrag inom kompetensområdena HR/Lön, Sälj/Marknad, Inköp/Logistik och administrativa tjänster. Vi kommer därför endast återkoppla till dig om din profil matchar ett aktuellt uppdrag hos oss.

Om verksamheten

Du kommer att bli anställd av oss på Poolia och arbeta på uppdrag hos vår framtida kund. Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
25 maj
Sista ansökningsdag
8 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68743