Projektadministratör

Projektadministratör till Jordbro

För dig som har erfarenhet av att arbeta med administration finns nu möjlighet att söka tjänsten som projektadministratör hos Vattenfall med placering i Jordbro!

Om tjänsten

I rollen som projektadministratör kommer du att arbeta med att kvalitetssäkra ärenden och ha flera kontaktytor för att säkerställa att rätt information finns i systemet. Du kommer att ansvara för att:

• Följa upp med tekniker, projektledare, beredare och i vissa fall beställare för att samla in information för att kunna genomföra kontroll och kvalitetssäkring av ärenden.
• Säkerställa att alla ärenden administreras på ett korrekt och tydligt sätt.
• Tillsammans med teamet utveckla strukturen kring hur administrationen gällande kvalitetssäkringen hanteras.

Vem är du?

Vi söker dig som:
• Har minst avslutad gymnasial utbildning
• Har tidigare erfarenhet från arbete med administration, gärna i projektform
• Har god datavana, framförallt god kunskap i Office-paketet, har du arbetat i SAP är det meriterande
• Vi ser det även som meriterande om du har arbetat med telefonen som främsta arbetsverktyg och inte räds av att lyfta telefonen för att ringa efter kompletterande information kopplat till ärenden och processer

Som person är du strukturerad, lösningsfokuserad och flexibel. Du kommer snabbt in i en ny roll och är drivande och framåt.

Om verksamheten

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Övrig information

Start: Så snart som möjligt
Omfattning: Heltid, uppdraget är initialt till och med 2021-12-31. Det finns goda chanser till förlängning.
Placering: Jordbro

Rekryteringsprocessen hanteras av Poolia och du kommer att bli anställd som konsult hos oss och arbeta för Vattenfalls räkning.
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan vi annonsen på Poolias hemsida!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
22 februari
Sista ansökningsdag
3 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
58838

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.