Kapitalförvaltare

Private Banker/Client Executive till Wictor Family Office

Affären växer och vi behöver bli fler!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att sköta din egna kundstock med privat- och företagskunder i samtliga ekonomiska och juridiska ärenden. Detta innebär även att du har ett flertal specialister att tillgå för att säkerställa att kunden får bästa möjliga service. Den kompetens vi inte har inom bolaget har vi idag via samarbetspartners. Du kommer att ha ansvar för din egna kunder, förädla förvaltad volym på befintlig kundstock samt arbeta aktivt med nykundsbearbetning genom nätverk och referenser för att utöka din kundstock.

Du har kontinuerlig kontakt med kunderna och upprättar likviditetsbudgetar där du planerar kommande uttag eller insättningar, hanterar deras pensioner, deklarationer, upprättar testamenten och/eller avtal, investeringsrådgivning med stöd från förvaltningsenheten och interna analysverktyg, samt ser till att vara uppdaterad på kundens vardag.

I jobbet ingår även nykundsbearbetning så du skall med lätthet kunna hålla presentationer både enskilt och i grupp.
För att kunna möta kundens krav och utföra ditt jobb enligt förväntningarna har du ett team av specialister runt dig. Du har tillgång till jurister, advokater, pension- & försäkringsspecialist, administrativ assistent, finansiella partners och förvaltare.

I övrigt så har du som kundansvarig individuella mål på förädling av befintlig kundstock, lönsamhet och nykundsbearbetning.

Vem är du?

Du är utbildad civilekonom eller motsvarande samt har en SwedSec-licensiering.
InsureSec är meriterande.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av Private Banking och helhetsrådgivning.

Förväntansbilden är att du har ett genuint intresse för dina kunder, kollegor och den finansiella marknaden.
Vår högsta prioritet är nöjda kunder, därför är kundnöjdheten den absolut viktigaste parametern för dig som kundansvarig.

Som person är du ödmjuk, lösningorienterad, tillmötesgående samt håller en hög kunskapsnivå och är uppdaterad i den finansiella marknaden. Du skall kunna hantera förmögna kunder med både högre och lägre kunskapsnivå, där du är specialisten och kan genom ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt presentera den bästa lösningen på ett förståeligt sätt för kunden.

Många av våra kunder är entreprenörer med ett hektiskt schema som förväntar sig snabb återkoppling och ett snabbt verkställande av överenskommelser. Du känner ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och tar eget ansvar för din kundstock och vardag.

Vi söker dig som har förmågan att inge förtroende och arbeta proaktivt i kunddialogen.

Om verksamheten

Wictor Family Office grundades av tre entreprenörsfamiljer i syfte att tillhandahålla fristående lösningar på komplexa finansiella, juridiska och i övrigt familjerelevanta frågeställningar.

Vi arbetar åt förmögna entreprenörer, deras familjer, företag och stiftelser. Vi arbetar uteslutande med personliga och långsiktiga relationer baserade på ärlighet, integritet och transparens.

På Wictor Family Office är vårt mål att navigera dig genom den komplexa värld som följer med en förmögenhet, att underlätta livet och skräddarsy lösningar efter dina behov. Vi erbjuder personlig service anpassad i syfte att hjälpa dig nå dina mål.

Du väljer destination – vi ritar kartan.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
17 januari
Sista ansökningsdag
13 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
62696

Li Hedström