IT

Praktikertjänst söker en Produktägare

Vill du arbeta på Praktikertjänst, vårdorganisationen med Sveriges nöjdaste patienter där du får bidra till att underlätta arbetsvardagen för tandläkare, läkare och annan vårdpersonal? Ta då chansen att söka tjänsten som Produktägare. Du erbjuds ett arbete i en spännande roll och molnresa men stora utvecklingsmöjligheter. Tycker du det låter intressant att styra produktportföljen inom verksamhetsområdet Stöd & Styrning? Vi ser fram emot att höra mer från dig!

Om tjänsten

Som Produktägare ansvarar du för verksamhetsområdet Stöd och Styrning. Produktägaren är ansvarig för Praktikertjänsts applikationer inom verksamhetsområdet och innefattar områdena HR, inköp, utbildning, kvalitet och koncernsäkerhet. Du kommer i din roll att vara bryggan mellan IT/utvecklingsteam och verksamheten. Du samlar in önskemål och krav från verksamheten och sammanställer dessa i en Roadmap för utvecklingen framåt. Ditt produktägarskap innebär även att leda teamets arbete framåt med prioriteringar. I rollen ingår även budget och uppföljning av denna för dina produkter.

I samråd med övriga Produktägare samt IT cheferna för utveckling, drift, och produktstyrning tar du fram förslag och analyserar vilka initiativ som är lämpligast att prioriteras. De initiativ som går vidare presenterar du för ledningsgrupp och VD och styr sedan implementeringen av dessa.

Vidare arbetar du tillsammans med trevliga kolleger i ett vänskapligt och hjälpsamt klimat. Praktikertjänsts lokaler är belägna i centrala Stockholm, ljusa och inbjudande där det också finns en mycket bra lunchrestaurang. I höstas införde Praktikertjänst en ”remote-hybridlösning” vilket innebär att man kan arbeta från kontoret ett par dagar i veckan, resterande veckodagar valfritt var. Du erbjuds även bra förmåner och goda utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?

Vi tror att du har 2-3 års erfarenhet som produktägare eller liknande roll. Precis som resterande på Praktikertjänst gillar du att vara en stödjande och diplomatisk samarbetspartner, som samtidigt driver dina initiativ framåt med tydlighet. Vi tror att det är viktigt att du i produktägarrollen kan ta fram och ha en bra överblick över Roadmap/helhetsperspektiv och samtidigt kunna prioritera vad som behöver göras när.

Vi tror även det är viktigt att du som produktägare kan göra avvägningen mellan nytta och värde/kostnad för de förslag du tar fram. Det är också mycket meriterande om du har erfarenhet av applikationer inom ovan nämnda område samt varit produktägare för SaaS tjänster. Erfarenhet av Azure och Power BI är också meriterande.

Om verksamheten

Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 6 700.
Mer information på: http://www.ptj.se

Rekryteringen görs i samarbete med Poolia och du är varmt välkommen att höra av dig till Jennifer Nilsson om du har några funderingar. Intervjuer sker löpande och tillsättningen kan komma att ske innan sista ansökningsdatumet, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra mer om dig och dina erfarenheter.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
11 november
Sista ansökningsdag
11 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66474