Rekryterare

Praktik för Personalvetare!

Är du personalvetarstudent och söker praktikplats? Har du boende i Stockholm? Vill du få erfarenhet från ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag? Då kan detta vara någonting för dig!

Om tjänsten

Vi på Poolia Office Professionals, dotterbolag till Poolia Sverige, har möjlighet att erbjuda en praktikplats för en student under höstterminen 2023 och/eller vårterminen 2024. Vi är ett team på 13 personer – vi är både rekryteringskonsulter, konsultchefer, rekryterare och reseachers.

Till dig som praktikant kan vi erbjuda insyn i branschen – kan bemanning och rekrytering vara något för dig efter studierna?
Du kommer att få ta rygg på någon av våra rekryterare/konsultchefer och få möjlighet att prova på delar i vår rekryteringsprocess så som annonsskrivning och urval.

Vem är du?

Vi ser att du som söker praktikplats hos oss:

• Har möjlighet att vara på plats hos oss på Torsgatan i Stockholm
• Är i slutskedet av dina universitetsstudier
• Är nyfiken på bemanning och rekrytering

Vidare ser vi att du är utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Om verksamheten

Poolia är ett bemannings- och rekryteringsföretag. Men vi föredrar att se oss som experter på att hitta och matcha kompetens. För det är alltid människorna som gör skillnad. Det är individer som skapar resultat. Rätt individer på rätt plats bygger framgångsrika företag.

Vi matchar rätt person med rätt jobb. Vi har över 30 års erfarenhet och mer än 4000 personer i uppdrag inom olika delar av näringslivet. Det gör att vi har insikter om vad företag behöver och vad individer drömmer om. Vi vet vad som krävs för att framtidssäkra både företags affärsmål och personlig karriär.

Vi går igenom ansökningar löpande, välkommen att skicka in din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
13 september
Sista ansökningsdag
12 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
69520