Redovisningskonsult

Poolia Finance söker Redovisningskonsult till redovisningsbyrå i centrala Stockholm

Vi söker till vår kund, en redovisningsbyrå i centrala Stockholm, en redovisningskonsult till ett tidsbegränsat uppdrag på heltid som börjarunder första kvartalet nästa år och sträcker sig cirka 6 månader framåt, efter det finns det goda chanser till fortsättning hos kunden som anställd.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Du kommer som redovisningskonsult arbeta självständigt med några av våra kunders redovisning, från ax till limpa. I teamet finns givetvis kollegor som hjälper till och som du kan fråga när du känner för det. Vi har nära till skratt och uppskattar en kultur där vi hjälps åt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du ska kunna arbeta självständigt med dina kunders redovisning från “ax till limpa” inkl. årsredovisningar och deklarationer.

Du är professionell, driven och lyhörd samt tycker om att arbeta i team såväl som att fokusera på självständigt arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Arbete med redovisning från ”ax till limpa”
• Kontakt med kunder
• Moms- och skattefrågor
• Upprättande av bokslut och årsredovisning samt deklarationer

Vem är du?

· Om du har arbetat på redovisningsbyrå, eller liknande så är det meriterande.
· Som person ska du vara ansvarfull, självgående och driven
· Rollen ställer krav på att du som person har lätt för att samarbeta med olika kunder med olika nivåer på ekonomikompetens

Om verksamheten

Du kommer vara anställd av Poolia Finance. Vi är måna om att du som konsult hos oss skall trivas både ute på din arbetsplats samt som anställd av Poolia. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi erbjuder dig även friskvårdsersättning, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter som anordnas av Poolia. Vid din sida har du en konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig ute på din arbetsplats så att du blir framgångsrik i ditt uppdrag.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
19 januari
Sista ansökningsdag
12 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67043

Elin Fernström