Platschef

Platschefer till Peab Anläggning i Västerbotten + Örnsköldsvik

Det går väldigt bra för Peab med många projekt i order och goda framtidsutsikter. Vi söker nu därför flera erfarna platschefer som vill vara med på resan och driva utvecklingen framåt. Har du vad som krävs? Hos Peab Anläggning kommer du att arbeta under ett starkt varumärke med intressanta projekt tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Du erbjuds också bra förmåner, individanpassad utveckling samt ett stort utbud av utbildningar och interna program. Låter det som en tjänst för dig? Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Med många nya spännande projekt på ingång behöver Peab stärka upp med fler duktiga och drivna chefer. Projekten rör i huvudsak mark-, väg- och ledningsarbeten, dammar, järnväg och anläggningsbetong. Arbetsområdet omfattar Västerbottens län och Örnsköldsviks kommun, det är därför viktigt att du är flexibel och mobil.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som platschef blir du en nyckelperson med ett totalansvar över projektets utförande där din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från start till slutbesiktning. Det innefattar ansvar för bland annat personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet från branschen i liknande roll och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter att du är driven, kommunikativ och ordningsam. Du arbetar strukturerat och uthålligt samt vågar ta beslut. Ditt tydliga ledarskap är viktigt och du är en förebild som både inspirerar och engagerar medarbetarna. Vidare besitter du goda ekonomiska kunskaper och behärskar svenska i tal och skrift. För tjänsten krävs B-körkort.

Om verksamheten

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
19 november
Sista ansökningsdag
15 december
Referensnummer
55337

Ida Sollander

Rebecca Vall

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.