Ordermottagare

Ordermottagare till spännande uppdrag!

Är du en driven och framåt person som gillar att ta egna initiativ? Har du även erfarenhet av ordermottagning eller administration? Då kanske vi har tjänsten för dig! Vi söker nu en ordermottagare till en av våra kunder i Stockholm.

Om tjänsten

Du kommer till en början att vara anställd av Poolia och arbeta som konsult hos vår kund men med möjlighet till anställning direkt hos kunden på sikt. Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl 08.00-16.15. Tjänsten är med placering på företagets kontor i Norsborg men de kommer att flytta kontoret närmare centrala Stockholm.

Arbetsuppgifterna är varierande och består delvis av orderhantering, kundkontakt och mailhantering.

Vem är du?

För att passa i rollen ser vi gärna att du har goda kunskaper i Office-paketet och en fallenhet och intresse för att jobba i system. Du som söker har minst avslutade gymnasiestudier. Vidare har du även en bakgrund inom administration och vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av ordermottagning eller inköp. Språkligt så har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal och skrift.

Som person är du en riktig doer, du har ett driv som du visar genom att du tar ett stort eget ansvar för dina åtaganden samt att du är lösningsorienterad och självgående. Du tycker om att ha kundkontakt och ge god service. Vidare är du noggrann och vill alltid bidra med hög kvalité i allt du tar dig ann. Samtidigt är du stresstålig och trivs att arbeta i en miljö där det stundtals kan bli högt tempo med många bollar i luften.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
15 januari
Sista ansökningsdag
28 januari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
62700