Ordermottagare

Orderadministratör till kund i Vällingby

Har du tidigare erfarenhet av orderhantering / orderadministration och är redo för nya utmaningar? Poolia söker en orderadministratör till vår kund som säljer tekniska komponenter till industriella kunder. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i november och pågår under sex månader. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vår kund är ett familjeägt företag i Vällingby som har sitt huvudkontor i USA. Koncernspråket är engelska vilket medför att du kommer att ha mycket internationella kontakter. På det svenska kontoret hanteras all kontakt med de skandinaviska länderna.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I din roll som orderadministratör kommer du att arbeta i en grupp om fem personer där din huvudsakliga arbetsuppgift är att ta emot och lägga in orders i Visma. De flesta orders kommer in via mail eller via kundens system. Vidare sänder du ut varorna till kunden och fakturerar. Du kommer även att leveransbevaka och stämma av lagernivåer.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieexamen och som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en likande roll samt B2B. Du har tidigare erfarenhet av orderadministration och fakturering. Vidare är du flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har goda kunskaper i Office-paketet och i Visma.

För att lyckas i denna roll är du noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Du har förmågan att arbeta både självständigt som i team. Du har ett proaktivt arbetssätt och är duktig på att kommunicera.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
10 oktober
Sista ansökningsdag
27 oktober
Referensnummer
54818

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.