Produktchef

Nu rekryterar vi en produktchef till ClearOn

ClearOn är Sveriges ledande partner för betaltjänster och säljdrivande kampanjer inom den svenska dagligvaruhandeln med över 50 års erfarenhet av att utveckla innovativa tjänster som syftar till att hjälpa våra kunder i sina kundvårdande aktiviteter och att öka sin försäljning. Vårt fokus är att genom effektiva clearing processer erbjuda tjänster som skapar merförsäljning och mer värde i kassan. Det gör vi i nära samarbete med handel, leverantörer och banker i vårt nätverk med 5000 butiker.
Nu söker vi en produktchef med ansvar för en av våra viktigaste tjänster – Onlineclearingen.

Om rollen
Som produktchef för Onlineclearingen kommer du att ha en central roll i ClearOns verksamhet. I rollen får du stora möjligheter att påverka företagets fortsatta utveckling och arbeta såväl operativt som strategiskt. Tjänsten som i realtid kommunicerar med handelns kassor är unik i sitt slag och Din uppgift blir att ta Onlineclearingen in i framtiden och i samarbete med handeln och systemleverantörer ta fram tekniska lösningar som kan implementeras i nya driftsmodeller och miljöer. Tjänsten behöver både möta behoven från molnbaserade kassalösningar, såväl som e-handelsplattformar samt möjliggöra en modulär arkitektur med en time-to-market som överträffar dagens lösningar, där nya tjänster som nyttjar tekniken i olika informationsbärare som QR koder eller liknande snabbt kan implementeras.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Utveckla Onlineclearingen i enlighet med strategin och upprätta road map på 1-3 år för tjänsten och tillhörande kringtjänster i samarbete med partners
• Identifiera möjligheter och skapa business case för utveckling av befintliga och nya tjänster i linje med strategin
• Leverera behovsanalyser med prioriteringar till produktteam för utveckling
• Ansvara för omvärldsbevakning och marknadsanalys

Vem är du?
Vi ser att du har en bred erfarenhet av IT-baserad tjänsteutveckling, gärna inom e-handel och/eller dagligvaruhandeln. Har du erfarenhet från kassasystem som affärsutvecklare och beställare är detta ett extra plus. Du har erfarenhet av att arbeta i agila i tvärfunktionella team väl insatt i arbetsmetoderna. Du har vana att arbeta med affärsavtal och ansvara för egen budget.

Som person är du en positiv lagspelare med stort affärssinne och en förmåga att skapa en stark produktstrategi och driva frågor framåt. Du är strukturerad, prestigelös och en god kommunikatör.

Utbildning: Civilingenjör systemvetenskap, ekonomi eller dyl.
Goda språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Goda kunskaper inom Officepaketet.
Meriterande: Atlassians produkter som Jira och Confluence.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett innovativt och snabbfotat bolag med bredd och variation i ansvaret. Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående då vi intervjuar löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan.

#rekrytering #produktchef #Stockholm #jira #dagligvaruhandeln

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
26 juli
Sista ansökningsdag
28 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64894

Li Hedström