Systemutvecklare

Nu rekryterar vi en produktägare till ClearOn

ClearOn är Sveriges ledande partner för betaltjänster och säljdrivande kampanjer inom den svenska dagligvaruhandeln med över 50 års erfarenhet av att utveckla innovativa tjänster som syftar till att hjälpa våra kunder i sina kundvårdande aktiviteter och att öka sin försäljning. Vårt fokus är att genom effektiva clearing processer erbjuda tjänster som skapar kundnöjdhetoch mer värde i kassan. Det gör vi i nära samarbete med handel, leverantörer och banker i vårt nätverk med 5000 butiker.
Nu söker vi en produktägare till området för Customer Care.

Om rollen
Som produktägare kommer du att vara en nyckelspelare i teamet för Customer Care som omsluter produkter som Gåvor, Betalningar och Reklamationer. Du förstår affären och är bra på att tänka och se helheten. Du ansvarar för att ta fram och kommunicera riktningen för utvecklingen till produktteamet i nära samarbete med produktchefen. Du omsätter behov till nedbrutna krav, fattar beslut om vägval, prioriterar utifrån din produktbacklog samt följer och redovisar progress, förklarar och motiverar tagna beslut. Du brinner för att utveckla de bästa systemmässiga lösningarna där stort fokus ligger på kundresan för att skapa en attraktiv produkt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:
• Ta fram och ansvara för utvecklingsplan för innevarande år
• Ta fram krav både inom ramen för förvaltning och för utvecklingsprojekt
• Leda arbetet i produktteamet och ansvara för produktens backlog och prioriteringar inom given budget
• Acceptanstest och bevaka releaser
• Kommunikation och implementation av ny funktionalitet
• Uppdatera dokumentation, guider mm samt genomföra utbildningar och demos av systemet vid behov
• Mäta, analysera och följa upp hur produkten presterar
• Samordna och kommunicera med intressenter och leverantörer

Om dig
Du är en prestigelös, resultatinriktad och positiv lagspelare som känner stort ansvar för vad teamet skall åstadkomma. För att passa rollen tror vi att du har en akademisk utbildning inom lämpligt område (systemvetenskap, ekonomi eller dyl.) och ca 5 års arbetslivserfarenhet från arbete med krav och test i en agil tvärfunktionell miljö. En certifiering inom Scrum/SAFe/DAD/Less är meriterande liksom goda kunskaper i Atlassians produkter som Jira och Confluence.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat i mindre/medelstora bolag.
Vidare har du arbetat tex med ärendehanteringssystem, webbhandel, olika typer av webbtjänster som har externa kunder. Arbete med SAAS plattformar.
Meriterande med erfarenhet från detaljhandel och då gärna dagligvaruhandel.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett innovativt och snabbfotat bolag med bredd och variation i ansvaret. Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående då vi intervjuar löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

#rekrytering #stockholm #produktägare #scrum #agil #jira #krav #test

Om tjänsten

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
13 september
Sista ansökningsdag
16 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65774

Li Hedström