Kundtjänst

Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Vill du jobba med kundservice, gillar administration och har ett intresse för bank och finans? Vi söker fler medarbetare till vår kund som är en välkänd bank i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt. Uppdraget kommer att pågå i minst 6 månader med möjlighet till förläning. Urval och intervjuer sker löpande. Vill du ha ett roligt och varierenade jobb med härliga kollegor – Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Detta är en spännande och stimulerande tjänst på en av Europas största banker. I tjänsten ingår mycket kundkontakt och du erbjuds en bra väg in i bank- och finansbranschen. Främst innebär rollen att arbeta med svenska kunder och vara med och ständigt förbättra bankens kundnöjdhet. Tjänsten är med placering i centrala Stockholm där du ingår i ett stort team. Du kommer förutom erfarenhet även att få många nya kollegor vilket breddar ditt professionella nätverk. Inledningsvis får du ett par veckors internutbildning i system och i arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att:

• Hantera olika serviceärenden via telefon och mail
• Genomföra enklare merförsäljning
• Ge stöd till kunder i självservicesituationer
• Arbeta med att ytterligare förbättra och säkerställa kundnöjdheten.

Vem är du?

Du som söker har tidigare erfarenhet inom servicerelaterade områden, gärna inom ekonomi, kundtjänst, backoffice eller liknande roller. Har du erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information är detta meriterande, men det är inget krav. Rollen kräver att du är systemvan och duktig på att sätta dig in i nya system då du kommer att arbeta i flera olika parallellt. Mycket goda kunskaper i både norska och engelska, muntligt och skriftligt är ett krav.

Du är förtroendeingivande och har hög integritet i ditt arbetssätt. Som person är du noggrann, stresstålig och ett serviceproffs. Vi ser även att du har ett driv att utvecklas i din roll, individuellt och tillsammans med dina kollegor.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet.Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Den här tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av oss på Poolia och arbetar som konsult ute hos vår kund.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
14 februari
Sista ansökningsdag
28 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56234

Emma Wöyer

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.