HR

Nordic HR Manager till Toshiba Tec

Har du ett gediget intresse för HR-frågor och vill ta nästa kliv i karriären? Nu söker vi för Toshiba Tec´s räkning en engagerad HR Manager som på nordisk och nationell nivå vill driva och utveckla HR- och lönefunktionen i verksamheten. Toshiba Tec erbjuder dig en mångfacetterad roll med stort eget ansvar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i fina lokaler i Solna. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som HR Manager på Toshiba Tec leder och utvecklar du HR- och lönearbetet i företaget på nordisk och nationell nivå. Du ansvarar för att HR-arbetet är i framkant och i enlighet med företagets mål, lagar och avtal. Vidare ansvarar du övergripande för lönearbetet och tillhörande processer. I tjänsten ingår fackliga förhandlingar och du har ett övergripande arbetsmiljöansvar. En stor del av ditt arbete kommer vara att stötta chefer och medarbetare i frågor som berör HR och lön. Du arbetar både operativt och strategiskt i nära samarbete med ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som HR Manager kommer du bland annat att:
– Attrahera, anställa, utveckla och vid behov avveckla medarbetare
– Stötta chefer och medarbetare i övergripande HR- och lönefrågor
– Skapa, utveckla och implementera HR Policys
– Ansvara för Toshiba Tec´s efterlevnad av kollektivavtal och HR-relaterade lagar och förordningar
– kvalitetssäkra löneprocessen och tillhörande administrativa uppgifter
– Ansvara för fackliga förhandlingar

Vem är du?

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av brett HR- och lönearbete, med fördel från en liknande roll. Du har akademisk examen inom Human Resources eller motsvarande. Du är väl förtrogen med arbetsrätt och annan relevant lagstiftning inom HR-området samt alla vanligt förekommande processer inom HR och lön. Du behärskar både svenska och engelska professionellt i såväl tal som skrift och talar du dessutom finska är detta meriterande.

Dina personliga egenskaper väger tungt i denna rekrytering. Vi söker dig som är driven och affärsorienterad med god förmåga att omsätta företagets visioner till HR Policys. Du är van vid att fatta beslut och har god förhandlingsvana. För att lyckas i denna roll är du ansvarstagande, kommunikativ och lösningsorienterad med god förmåga att skapa förtroende och samarbete. Att ta egna initiativ är naturligt för dig och du är strukturerad i ditt arbetssätt.

Om verksamheten

Toshiba Tec Nordic är ett av de ledande bolagen inom dokumenthantering och en del av Toshiba, en av världens största tillverkare av elektronikprodukter. Toshiba Tec Nordic erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även PC, digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 110 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001och ISO 45001.

För mer information; https://se.toshibatec.eu/hem/

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
3 augusti
Sista ansökningsdag
28 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65306