Läkarsekreterare

Medicinsk sekreterare

Är du en professionell sekreterare med erfarenhet inom vård och medicin eller en nyutexaminerad sjuksköterska som vill arbeta med administration har vi ett intressant uppdrag till dig.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta på kundens skadeförebyggande enhet och huvudsakligen arbeta med journaler som ska översättas till koder och utgöra grunden för skadestatistik. Uppdraget som är på heltid startar omgående och löper till 30 juni 2023. Arbetsplatsen är belägen i centrala Stockholm på Södermalm. Du arbetar i en grupp om fem personer varav en chefläkare och en chefsjuksköterska som du rapporterar till.
Arbetet kan utföras på distans upp till 50 procent.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att i samarbete med chefläkare/chefsjuksköterska ansvara för att skadeärenden kodas i enlighet med gällande ICD-klassifikation samt åtgärdsklassifikation. Förpacka och distribuera framtagen skadestatistik samt hantera det elektroniska systemet för distribution av skadestatistik inklusive fullmakter och aktualitet. Du kommer också att ha kontakt med mottagande parter för att fånga upp och åtgärda behov av utveckling och möta nya behov och krav på skadestatistik, t ex arrangera utbildningar och liknande samt vara behjälplig med administrativa uppgifter inom skadeförebyggande.

Vem är du?

Vi söker dig som har en medicinsk sekreterarutbildning, sjuksköterskeutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har minst två års erfarenhet av arbete med ICD-kodning och kan läsa och förstå journaler. Det är mycket viktigt att förstå vikten av statistiken med tanke på att det är underlag för framtida forskning.
Som person är du noggrann och systematisk och förstår det medicinska språket. Du har en analytisk förmåga och kan läsa texter och översätta till kodning. Du är van att arbeta strukturerat och har goda IT-kunskaper.
Viktiga egenskaper för att lyckas i rollen är att vara aktiv, respektfull, effektiv, professionell och engagerad.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Urval och intervjuer sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
23 september
Sista ansökningsdag
7 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65918