Riskhandläggare

Medicinsk riskbedömare till välkänd bank

Har du erfarenhet och vill arbeta inom riskbedömning och skadereglering av framför allt tjänstepension, premiebefrielse, liv- och sjukförsäkringar i ett team med fokus på kvalité och samarbete? Till vår kund sö-ker vi just dig som är sakkunnig inom området, har en medicinsk utbildning och är tillgänglig för en ny utmaning. Läs mer i annonsen!

Om tjänsten

Som medicinsk riskbedömare arbetar du brett med traditionell och systemstödd riskbedömning likväl som skadereglering inom liv- och sjukförsäkringsområdet. Du kommer att tillhöra ett team om 4 personer och tillsammans ansvara för avdelningens ärenden.

Rollen innebär:

• Möjlighet att kombinera ditt gedigna intresse för medicinsk riskbedömning och skadereglering med dina medicinska kunskaper
• Arbete i ett team som jobbar med att ge professionell service inom medicinsk riskbedömning
• Att ha löpande kontakt med bankens interna och externa kunder

Vem är du?

Vi söker dig som har en medicinsk utbildning som undersköterska eller sjuksköterska och minst 5 års erfarenhet av försäkringsmedicinsk riskbedömning inom liv- och sjukförsäkringsområdet, troligtvis som riskbedömare, skadereglerare eller handläggare. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift, och du har goda systemkunskaper.

Som person tror vi att du är analytiskt lagd och har ett lösningsorienterat angreppssätt till nya situationer. Du trivs med att arbeta mot deadlines och är flexibel inför periodvisa arbetstoppar. Gruppen präglas av engagemang och prestigelöshet och det finns ett starkt samarbete så det är viktigt att du värdesätter ett gott teamarbete.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Övrig information

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Poolia och kommer att arbeta dedikerat hos vår kund som är en välkänd aktör inom banksektorn. Tjänstens omfattning är heltid och uppdraget är med start omgående och väntas pågå minst året ut. Du kommer att tillhöra företagets kontor i centrala Stockholm men i och med rådande läge kommer även arbete hemifrån att bli aktuellt.

Urval och intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan vi annonsen på Poolia.se!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
23 februari
Sista ansökningsdag
12 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
58850

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.