Marknadsområdeschef

Marknadsområdeschef Stockholm – Uppsala till Poolia Sverige

Vill du driva tillväxt inom Poolias största marknad och verksamhet med en stark entreprenörsanda och hög kvalitet? Med visionen att nå nya höjder, en ägare som satsar och ett av branschens starkaste varumärken ges du mandatet att skapa framtiden.

Du kommer ha en nyckelposition i att tillsammans med Poolia Sveriges ledning skapa tillväxt i affären och säkra tillsättningar av högsta kvalitet med riktning mot visionen ”A world where people matter – powered by tech”. Det görs utifrån strategin byggd på en hög grad av decentraliserat entreprenörskap, en stark säljkultur med höga ambitioner, att ständigt attrahera de bästa talangerna och att skapa specialiserade tjänster.

Om tjänsten

I din roll som marknadsområdeschef kommer du med mod och handlingskraft utveckla en idag framgångsrik verksamhet till att ligga i framkant – en verksamhet som inte bara följer utan förutser marknadens framtida behov. Utifrån en tydlig riktning, stark tillit, närvaro och förmåga att agera förebild leder du uppdraget att marknadsområdet ska nå dess fulla marknadspotential.

Marknadsområdet består av Poolia Stockholm och Poolia Uppsala. I Stockholm ingår Poolia Finance, Poolia Office Professionals, Poolia Interim Management och Poolia SupportIT. Du kommer möta ett gäng som vill och är beredda att satsa och som varje dag gör sitt yttersta för att skapa affärer och tillsätta de bästa människorna.

Du leder ett fantastiskt team av chefer som har en stark inre glöd, ett affärsfokus, en stolthet och en värme. Tillsammans fortsätter ni resan att bygga en verksamhet med högt affärsmannaskap.

Som del av Poolia Sveriges ledningsgrupp kommer du till ett framåtlutat gäng med stark teamkänsla, hög energi och med fullt fokus på en fortsatt tillväxtresa. Du bidrar inte bara med din kompetens och förmåga att skapa varma relationer, utan också med visioner om framtiden samt en förmåga att kavla upp ärmarna och få saker att hända.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Uppdraget som marknadsområdeschef innefattar att leda och skapa förutsättningar för att området ska uppnå satta mål avseende tillväxt och lönsamhet.

Det är i både ett strategiskt, affärsinriktat och operativt ledaruppdrag. Affärsinriktat då uppdraget innefattar både försäljningsledning och egen försäljning på strategisk nivå mot befintliga och nya kunder. I fokus för ledarskapet är att skapa en verksamhet där människor får förutsättningar att leverera och trivas.

Marknadsområdeschefen ansvarar för att verksamheten följer Poolias fastställda processer och bedrivs i enlighet med affärsplan, värderingar och vision. Arbetsmiljöansvar för de anställda löpande ekonomisk uppföljning och rapportering samt administration.

Rapportering sker direkt till vd för Poolia Sverige. Marknadsområdeschefen har personalansvar för ca 35 medarbetare och leder genom sina fem underställda chefer.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från bemannings- och/eller rekryteringsbranschen. För att skapa framgång i rollen ser vi att du har egen försäljningserfarenhet B2B på strategisk nivå och erfarenhet av säljledning från tjänsteföretag. Vidare ser vi att du har en gedigen chefserfarenhet med erfarenhet av att vara chef över chef.

Vi ser att du har en akademisk examen eller motsvarande utbildning.

Vi söker en affärsinriktad och trygg ledare med förmågan att lyfta andra och se möjligheter. Du är samarbetsorienterad och trivs i en miljö där det är högt i tak. För att bli framgångsrik i rollen är du prestigelös och bidrar med nya perspektiv. Du får energi av att driva försäljning och trivs med att företräda Poolia på marknaden.

Om verksamheten

Poolia Sverige AB ingår i koncernen PION Group och är ett starkt bemannings- och rekryteringsföretag med ett brett erbjudande. Verksamheten bedrivs under flertalet varumärken där Poolia är ett. Varumärket Poolia fokuserar på uthyrning och rekrytering av personal inom affärsområdena Bank & Finans, Ekonomi, HR & Lön, Administration, Juridik, IT, Inköp och Logistik samt Sälj & Marknad. Bolaget bedriver även verksamhet inom Executive Search samt Interim Management. Läs mer på http://www.poolia.se.

PION Group är en företagsgrupp som arbetar för att maximera människors och företags förmåga att prestera på högsta nivå genom kompetens, teknik och strategi. PION Group finns i Sverige, Norge och Finland och representerar företag som arbetar med Consulting inom bland annat IT, Tech och Strategy samt Interim Management, Executive Search, HR-Tech och även rekrytering och bemanning. PION Groups verksamhet bedrivs under varumärkena QRIOS, Poolia, Uniflex, Workspace Recruit, Whippy, Dreamwork och Lisberg Executive. Koncernens moderbolag PION Group AB är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap.

Pion Groups ledstjärnor som de lever efter varje dag är Passion & Execution – put your heart in it, and make it happen!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
5 februari
Sista ansökningsdag
3 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
70626