Marknadskommunikatör

Marknadsansvarig kommunikatör till Poolia

Är du en skicklig och rutinerad kommunikatör med passion för målinriktad kommunikation? Lockas du av att få arbeta tillsammans med drivna och engagerade kollegor i ett välkänt bolag med starkt varumärke i en spännande bransch? Läs då vidare, detta kan vara jobbet för dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placerad på Poolias huvudkontor på Torsgatan i Stockholm. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som marknadsansvarig kommunikatör tar du ett strategiskt och operativt helhetsgrepp om varumärkesstärkande och kundengagerande aktiviteter samt ansvarar för uppföljning. Du driver det operativa genomförandet att nå ut till prioriterade målgrupper med målsättningen att ytterligare öka kännedomen om bolaget och lyfta Poolias olika verksamheter till en ny position på framtidens marknad.

I din roll ingår att utifrån strategi och affärsplan skapa och utveckla en marknads- och kommunikationsplan och med utgångspunkt från den ansvara för olika marknadsföringsaktiviteter. Du kommer att jobba nära verksamheten och samarbeta med såväl kollegor i teamet som med dotterbolags VD:ar inom Poolia Sverige. Dessutom kommer du att stötta moderbolaget PION Group AB med ägarinformation.

Rollen är ny vilket innebär att du har stora möjlighet att påverka innehållet och du rapporterar till koncernens marknads- och kommunikationsdirektör.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Utveckla, driva och genomföra marknadsaktiviteter som stärker varumärket och ökar kännedomen inom relevanta målgrupper
• Initiera och genomföra aktiviteter som positionerar Poolia som ledande inom rekrytering av framtidens kompetens
• Ansvara för att vi genom digital närvaro och aktiviteter stöttar bolagen med att rekrytera de bästa kandidaterna och kunder inom rätt segment
• Ansvara för extern kommunikation i form av köpt media såsom annonsering och större externa events
• Ta fram, genomföra och följa upp marknads- och kommunikationsplaner
• Tillsammans med verksamhetsområden implementera företagets sälj- och entreprenörskultur genom internkommunikation

Vem är du?

Vi söker dig som är en skicklig kommunikatör med förmåga att skapa intresseväckande innehåll och budskap till marknaden och som kan identifiera utvecklingspotential där kommunikation är en viktig faktor. Du brinner för varumärkesarbete och marknadsföring och kan sätta dig in i en kundresa där du föreslår rätt insatser för att nå ett affärsmässigt resultat. Vi tror att du trivs i en miljö där det är ett högt tempo och värdesätter att få saker gjorda.

Som person är du initiativtagande, social och engagerad. Du uppskattar att samarbeta men kan också producera och leverera självständigt. Vi förväntar oss att du är lyhörd och vet hur du anpassar budskap efter olika målgrupper, kanaler och forum. Vidare kan du omsätta strategi till handling och tycker om att planera och genomföra operativt arbete. Dessutom tror vi att du har en naturlig förmåga skapa goda relationer samt att på ett pedagogiskt och övertygande sätt få med dig människor och sätta gränser när så behövs.

Vi ser att du har:
• En relevant akademisk utbildning och några års erfarenhet av liknande roll
• Dokumenterad erfarenhet som skribent och kommunikatör med en mycket god skriv- och presentationsförmåga på svenska och engelska
• Erfarenhet att driva kommunikation- och marknadsprojekt från start till mål
• Erfarenhet att driva större kampanjer
• Erfarenhet att köpa kommunikationstjänster och kravställa externa byråer
• Gärna erfarenhet från konsultverksamhet

Om verksamheten

Poolia är ett rekrytering- och bemanningsföretag som i drygt 30 år har fokuserat på en sak, att tillsätta kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet. Vi är experter på att hitta och matcha kompetens till företag och organisationer. Det är alltid människorna som gör skillnad och det är individer som skapar resultat. Rätt individer på rätt plats bygger framgångsrika företag. Poolia är specialiserade inom Finance, Office Professionals och Light Tech samt Executive Search och Interim Management.

Vår strategi bygger på en hög grad av decentraliserat entreprenörskap, en stark säljkultur med höga ambitioner, att ständigt attrahera de bästa talangerna och att skapa vassa specialiserade tjänster. Utöver det har vi vansinnigt roligt på jobbet tillsammans med fantastiska kollegor. Att fira goda resultat och framgångar en självklarhet för oss, men vi stöttar även varandra tveklöst om vi står inför motgångar. Våra ledstjärnor vi lever efter varje dag är Passion & Execution – put your heart in it, and make it happen! Läs mer om oss på http://www.poolia.se

Poolia är en del av PION Group som är en företagsgrupp som arbetar för att maximera människors och företags förmåga att prestera på högsta nivå genom kompetens, teknik och strategi. A world where people matter – powered by tech. Läs mer på http://www.piongroup.se

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
9 november
Sista ansökningsdag
4 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66453