Lön

Lönespecialist till företag med fokus på hållbara samhällen

Vill du arbeta som lönespecialist i ett stort bolag, har ett högt driv och trivs med att arbeta självständigt? Är du lösningsorienterad och intresserad av system- och processfrågor? Då är det här kanske rollen för dig.

Om tjänsten

Till vår kund i centrala Stockholm som arbetar med fokus på hållbara samhällen söker vi nu en lönespecialist som vill ta sig an sin nästa utmaning. Rollen som Lönespecialist omfattar en helhetsprocess inom lön där du kommer att arbeta med hela lönekedjan. Du kommer att hantera 800 tjänstemannalöner fördelat på två bolag tillsammans med ett löneteam på 9 personer. Arbetet innebär ett självständigt ansvar men det dagliga arbetet genomsyras av ett gott teamarbete.

Tjänsten är ett 6 månaders konsultuppdrag på heltid med start i början på juni. Företaget är beläget i centrala Stockholm. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du ha en god förmåga att arbeta självständigt, både när det gäller att organisera, strukturera och ta ansvar för ditt arbete. Vidare ser vi att du har en hög serviceanda, ett positivt förhållningssätt och motiveras av att utveckla och genomföra lösningar på problem. Din noggrannhet är viktig genom hela ditt arbete. Vi vill att du ska trivas med att vara en del av ett gott teamsamarbete.

Vi söker dig med följande kompetenser och erfarenheter:
• Eftergymnasial utbildning inom lön eller likvärdig
• Erfarenhet av liknande arbete som lönespecialist
• Mycket goda IT- kunskaper och intresse för system

Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet av HRM Software
• Har erfarenhet av Service Now

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
20 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56954

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.