Löneadministration

Lönekonsult till Nobeli Business Support

Är du en driven och kundorienterad lönekonsult/lönespecialist som söker en ny utvecklande utmaning? Lockas du av att arbeta tillsammans med kunniga och professionella kollegor i ett väletablerat företag med spetskompetens inom lön? Läs då vidare, detta kan vara jobbet för dig! Hos Nobeli erbjuds du ett omväxlande och varierat arbete med kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet till auktorisation via SRF konsulterna!

Tjänsten är en direkt tillsvidareanställning på heltid och placerad i Hammarby sjöstad. Vänligen observera att urval och intervjuer kommer att påbörjas i augusti, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Nobeli hanterar idag cirka 30 000 löner och befinner sig i en spännande tillväxtfas, därför utökas verksamheten nu med ytterligare en lönekonsult i Stockholm. Ditt primära fokus kommer vara i HRM-teamet där man hanterar ca 6 500 löner varje månad. Här får du jobba tillsammans med andra specialister i ett företag med spetskompetens inom lön. Som en del av ett engagerat och professionellt team får du möjlighet att verka i en dynamisk, snabbrörlig och kundnära miljö där utveckling och samarbete står i fokus.

Nobelis värdegrund bygger på respekt och omsorg för kunden, affären och varandra. Som anställd hos Nobeli får du ta stort eget ansvar i en expansiv fas samtidigt som kompetensutveckling prioriteras och du får resurser och stöd för att lyckas och utvecklas i din yrkesroll. Lönegruppen träffas regelbundet för olika aktiviteter och workshops, där kunskapsutbyte är en självklarhet liksom hög teamkänsla och fin sammanhållning. Via Benify får du ta del av en mängd olika förmåner och rabatter. Du erbjuds även ett generöst friskvårdsbidrag, flextid och möjlighet till hybridarbete.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Ansvar för lönehanteringen för en av bolagets större kunder
• Arbete med allt från inläsning av tidfiler till bearbetning av löner
• Administration och kontroller av löneunderlag
• Rapportering och statistik till berörda myndigheter och kund
• Löpande support till kundens chefer/medarbetare avseende frågor som rör lön och kollektivavtal
• Arbeta proaktivt för att säkerställa god leverans och kvalitet
• Bidra till effektiviseringar och förbättringar av löneprocessen tillsammans med kunder och kollegor

Vem är du?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom lön och ett par års erfarenhet från en större snabbrörlig organisation med stora flöden av ärenden i löneleveransen. Vi ser gärna att du även har arbetat något år med hela lönekedjan från ax till limpa, kanske inom outsourcing eller ett shared service center. Dina kunskaper i Excel är goda och erfarenhet av HRM Software och TooEasy ses meriterande liksom kunskap inom detaljhandelsavtalet. Då rollen inkluderar många kundkontakter behöver du ha förmåga att uttrycka dig på ett tydligt och pedagogiskt sätt, både muntligt och skriftligt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som gillar att ta stort eget ansvar, driver ditt arbete framåt och gärna tar en aktiv roll i att bidra till förbättringsarbete. Du är noggrann och strukturerad med förmåga att följa gemensamma rutiner och du är givetvis van att hantera deadlines. Vidare är du effektiv och kvalitetsmedveten och eftersom rollen inkluderar att supportera chefer och medarbetare i olika lönefrågor behöver du även vara serviceinriktad, lyhörd och förtroendeingivande. Du trivs att jobba i team där man tillsammans ansvarar för ett bra resultat och med din positiva inställning och goda samarbetsförmåga finner du det självklart att bidra till ett trevligt arbetsklimat.

Om verksamheten

Med ett ursprung i försvarsindustrin erbjuder Nobeli sina kunder med högt ställda krav helhetslösningar inom säkerhetstekniska lösningar, dokumenthantering och lön. Nobeli driver och förvaltar även det fina och anrika Bofors Hotel. Nobeli grundades 1999 av nuvarande ägare BAE Systems Bofors och Saab Dynamics.

Företaget har 150 medarbetare med en omsättning på ca 230 miljoner och finns i Karlskoga, Örebro och Linköping. Läs mer på http://www.nobeli.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
3 juli
Sista ansökningsdag
19 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71856