Leveranskoordinator

Leveranskoordinator till Toshiba Tec

Trivs du i en mångfacetterad och koordinerande roll med många kontaktytor? Är du därtill en god lagspelare som drivs av att ge god service? Då ska du läsa vidare! Nu söker Toshiba Tec en leveranskoordinator som vill ta nästa kliv i karriären!

Toshiba Tec erbjuder dig ett utmanande arbete i en positiv och resultatorienterad miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner. Toshiba Tec har kollektivavtal och förmåner som bland annat tjänstepension, friskvårdsbidrag samt Rikslunchkort. Tjänsten är placerad i fina lokaler i Solna.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som leveranskoordinator arbetar du i tät dialog med servicetekniker, kunder och andra intressenter, både internt och externt. Du samordnar och säkerställer en hög servicenivå och god leveranssäkerhet av Toshiba Tec´s produkter till slutkund. Vidare koordinerar och fördelar du inkommande servicearbeten på tillgängliga fälttekniker. Du blir en viktig funktion mellan kunder och kollegor. I rollen får du möjlighet att utvecklas samtidigt som du får ge god service både internt och externt. Du arbetar i ett team där ni arbetar tillsammans, men var och en med enskilt ansvar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Planera och tilldela servicejobb mot tekniker
• Boka transporter
• Sköta leveransplanering
• Hantera inkommande kundfrågor via telefon och e-post
• Förhandsgranska leverantörsfakturor
• Bistå vid större kundprojekt
• Rapportering
• Uppdatera och utveckla processer

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet från en liknande roll, gärna från teknikbranschen. För att lyckas i rollen har du god förståelse för logistik och leveransplanering samt en utmärkt förmåga att planera och prioritera ditt arbete väl. Du trivs i en roll där du får vara spindeln i nätet, hantera många olika typer av arbetsuppgifter och arbeta med service. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och har mycket goda kunskaper i Office-paketet.

Dina personliga egenskaper väger tungt och vi sätter stort värde på vilja, drivkraft och motivation. Du har ett proaktivt och nyfiket förhållningssätt, arbetar affärsmässigt och strukturerat och gillar att utveckla kunder och affärer. Du trivs i en utåtriktad och koordinerande roll med många kontaktytor där ditt arbete genomsyras av hög servicenivå och affärsmässighet. Vi ser att du är en utpräglad lagspelare med ett hjälpsamt och flexibelt förhållningssätt till både kollegor, kunder och andra du kommer att samverka med. Samtidigt är du trygg och stabil och vågar ta för dig, ta ansvar och delegera där så behövs.

Om verksamheten

Toshiba Tec Nordic är ett av de ledande bolagen inom dokumenthantering och en del av Toshiba, en av världens största tillverkare av elektronikprodukter. Toshiba Tec Nordic erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även PC, digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 110 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001och ISO 45001.

För mer information; https://se.toshibatec.eu/hem/

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
10 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64408