Projektledare

Specialistläkare inom psykiatri till Aleris Psykiatri i Åkersberga

Vi söker specialistläkare inom psykiatri till Aleris Psykiatri i Åkersberga. Du är specialistläkare idag med några års arbetslivserfarenhet och kommer att ingå i något av våra multi-professionella team med gemensamt ansvar för ett antal patienter.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det tycker vi om och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Är detta något du längtar efter att få delta i och utveckla? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad i vår nyrenoverade mottagning i Åkersberga. På mottagningen arbetar vi även framgångsrikt med uppkopplade möten med patienten och detta innebär en viss flexibilitet i tjänstens placering.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du som specialistläkare kommer att bli patientansvarig läkare i ett av våra 4 team där du genom tätt samarbete med teamet ombesörjer era patienters behov. Våra tvärprofessionella team består av en läkare, en psykolog, en sjuksköterska och en fysioterapeut.

Vårt förändrade arbetssätt har bidragit till att vi har effektiviserat de neuropsykiatriska utredningarna genom systematisk screening. Vi har minskat antalet utredningar och långtidssjukskrivningar samt minskat förskrivning av narkotikaklassade läkemedel.

Du som ansvarig läkare kommer att genomföra sedvanliga medicinska utredningar, bedömningar samt medicinska behandlingar. Du kommer att möta dina patienter individuellt och i olika teamkonstellationer. Patienterna kan bokas som ett mottagningsbesök eller som ett videobesök. En del av våra besök är utformade så att du som läkare träffar patienterna i ett teambesök tillsammans med teamets sjuksköterska.

Vem är du?

Du är en nytänkande specialistläkare som gillar att jobba i team. En prestigelös lagspelare som, precis som övriga i teamet, bidrar med din kompetens i syfte att på ett snabbt och professionellt sätt ge våra patienter den vård de behöver. Du är specialistläkare inom psykiatri och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med allmänpsykiatriska patienter.

För oss är det viktigt och en framgångsfaktor att du vill arbeta i ett team runt ett antal patienter. Det kräver att du är flexibel och öppen för andra professioner och andra perspektiv. Det innebär att varje kompetens är lika betydelsefull inom gruppen. Ansvar och befogenheter under patientresan är tydlig för alla och skapar förtroende och trygghet i gruppen och för patienten. Våra multi-funktionella team träffas i veckovisa möten med det team man tillhör och som komplement även större månadsmöten runt olika viktiga teman.

Om verksamheten

Namnet Aleris kommer från det latinska ”alere” som betyder vårda, nära och hela. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själv betalar för sin sjukvård.

Aleris värderingar utgör grunden för våra etiska riktlinjer, som vägleder oss i vårt dagliga arbete. Värderingarna förkortas OPEN och står för: Omtänksamma, Professionella, Engagerade och Nytänkande.
Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet. Aleris ska vara ett företag med hög etik och sunda värderingar.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Aleris ägs av Triton. Mer information finns på http://www.aleris.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
7 april
Sista ansökningsdag
23 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
58823

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.