Utbildningsadministratör

Learning administrator / utbildningsadministratör

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av utbildningsadministration och är en fena på e-learning? Då kan du vara den vi söker. Poolia söker en learning administrator / utbildningsadministratör till vår kund i Nacka. Uppdraget är på heltid med start omgående och förväntas pågå till augusti men med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande – välkommen med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som learning administrator så tillhör du ett team om fem personer som arbetar med kompetensutveckling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• administrera utbildningar i Learning Management System (LMS), både lärarledda kurser och e-Learnings
• ta fram statistik med hjälp av LMS
• praktiska arrangemang gällande utbildningar (boka lokaler, beställa lunch och fika etc.)
• bidra med stöd och hjälp i LMS för medarbetare, chefer och HR
• ha kontakt med både externa leverantörer och interna kollegor gällande utbildningar

Du kommer främst arbeta i systemet Cornerstone.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat med utbildningsadministration och om du har en akademisk utbildning är det meriterande men inte ett krav. Du har tidigare arbetat i Cornerstone eller något annat LMS. Utöver detta har du goda kunskaper i MS Office och är flytande i engelska i såväl tal som i skrift, goda kunskaper i svenska är meriterande.

För att lyckas i denna roll är du kommunikativ, lösningsfokuserad och servicesinnad. Egenskaper som värderas högt är att du är en lagspelare samtidigt som du vågar kliva fram och ta egna initiativ. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och har förmågan att prioritera samt strukturera ditt arbete.

• Vi tror att du tidigare kan ha arbetat som administratör, utbildningsadministratör eller kursadministratör.

Om verksamheten

Liksom du är vi på Poolia specialister inom HR området, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i dessa roller. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat små och stora företag, organisationer och myndigheter. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
14 mars
Sista ansökningsdag
30 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53022

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.