Projektledare

Kvalitetssamordnare till ApoEx

Har du erfarenhet av att samordna kvalitetsarbete i en större organisation inom läkemedelsindustrin, apotek eller liknande reglerad verksamhet? Vill du arbeta på ett företag som präglas av driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt.
ApoEx Region Mitt söker nu en Kvalitetssamordnare som ska ansvara för kvaliteten på ApoEx enheter för läkemedelsförsörjning, läkemedelsservice samt tillverkning och beredning av steril extempore och cytostatika.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Om tjänsten

Rollen innebär att du är Kvalitetssamordnare för ApoEx Region Mitt. Region Mitt inkluderar Stockholm och Gotland. Du kommer främst att utgå från ApoEx i Bromma och på Nya Karolinska, men besök på alla enheterna i Stockholm är en del av uppdraget.
Uppdraget innebär att du kommer att ansvara för kvaliteten på ApoEx enheter för läkemedelsförsörjning, läkemedelsservice samt tillverkning och beredning av steril extempore och cytostatika. Arbetet omfattar hela processen från hantering av inkommande varor på vårt lager i Bromma till leverans hos våra slutkunder.

I arbetsuppgifterna ingår alla kvalitetsrelaterade frågor såsom:
– samordna kvalitetsarbetet i regionen
– sammankallande för sakkunniga och GMP-ansvariga i regionen
– stötta regionchef och driftchefer med kvalitetsrelaterade frågor
– sammanställer avvikelser både internt, till kund, och till våra samarbetspartners, till exempel leverantörer och transportörer
– stötta LMA, GMP-ansvarig och Sakkunnig Dos i kvalitetsarbete
– stötta framtagande av planer för t ex implementering av nya rutiner och genomläsning
– du rapporterar till regionchef och stöttar denne i kvalitetsarbete

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom kvalitet från relevant område såsom apotek, läkemedelsindustri eller annan reglerad verksamhet. Erfarenhet av kvalitetsarbete för en större enhet eller flera enheter, samt erfarenhet av kvalitetsarbete inom logistik, är mycket meriterande. Även tidigare projektledarerfarenhet och erfarenhet av att arbeta enligt LEAN är ett plus. Är du legitimerad farmaceut är det en fördel. Flytande svenska i både tal och skrift samt goda IT-kunskaper är ett krav.
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som har ett genuint intresse för kvalitet. Du har ett konsultativt förhållningssätt i ditt arbete gentemot chefer och medarbetare och har verktyg för att på ett konkret sätt förmedla kvalitet till verksamheten. Vidare har du förmågan att driva, och även agera sammanhållande, i olika gruppers samarbeten runt kvalitetsfrågor. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har integritet och känner dig trygg i att agera kravställare på ett sätt som främjar samarbete och verksamheten i helhet. På ApoEx trivs du som har eget driv, gillar högt tempo och har en stark teamkänsla. Detta är en chans för rätt person att utvecklas och ta ansvar och växa in i en nyckelroll inom kvalitet på ApoEx.

Om verksamheten

OM APOEX
ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?
Läs mer om ApoEx på http://www.apoex.se

Poolia Life Science

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
16 oktober
Sista ansökningsdag
8 november
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56507

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.