Redovisningsekonom

Kvalificerad redovisningsekonom till Unibail-Rodamco-Westfield

Om tjänsten

Vi söker en driven kvalificerad redovisningsekonom med helhetsansvar över ett eller flera bolag inom koncernen. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med löpande redovisning, avstämningar, genomförande av kvartalsbokslut, årsbokslut etc. Rollen kommer att fokusera på de svenska fastigheterna med utrymme för internationellt utbyte. Tjänsten är placerad i Stockholm med start så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Arbeta med den löpande bokföringen samt avstämningar för ett antal bolag inom koncernen.
• Kvartals- och årsbokslut där du säkerställer att resultatet stämmer överens med hur verksamheten ser ut.
• Upprätta årsredovisningar, momsredovisningar samt arbeta proaktivt för att redovisningen stödjer och följer verksamheten.
• Aktivt bidra till processutvecklingen och utveckla användandet av bolagets affärssystem.
• Registrering och rapportering kommer i affärssystemet SAP.

Vem är du?

För att lyckas i rollen besitter du en god analytisk förmåga, är driven, strukturerad och noggrann i ditt arbete och i ditt sätt att vara. Vidare ser vi att du är prestigelös, en “doer” och att du är öppen och flexibel för förändringar. Du drivs av att arbeta självständigt och du är också en lagspelare. Vidare bör du trivas i en miljö med högt tempo och en hög ambitionsnivå.

• 4–5 års erfarenhet inom redovisning
• Universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Vana att möta deadlines i högt tempo
• Driven och brinner för redovisning samt har en förmåga att se nya lösningar
• God samarbetsförmåga, arbetar självständigt och är skicklig på att skapa nya relationer
• Goda kunskaper inom Swedish GAAP och IFRS
• Det är meriterande om du tidigare arbetat i ett större globalt företag, gärna inom fastighetsbranschen samt om du tidigare arbetat med skatt

Om verksamheten

Unibail-Rodamco-Westfield är Europas ledande kommersiella fastighetsbolag som även i Norden äger och driver några av de främsta köpcentrumanläggningarna. Bolaget har ett starkt fokus på högkvalitativa kommersiella fastigheter med tyngdpunkt på köpcentrum. Unibail-Rodamco- Westfield investerar och utvecklar aktivt sina tillgångar och är etablerade i 12 länder i Europa och USA och har cirka 3100 anställda. Genom vår Better Places 2030 agenda, ett av fastighetsbranschens mest ambitiösa hållbarhetsprogram, arbetar vi aktivt med att skapa platser som håller högsta miljömässiga standarder och som bidrar till bättre städer och samhällen. Unibail-Rodamco-Westfield är en inkluderande arbetsgivare som eftersträvar jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrunder och förutsättningar. Vi tror på att mångfald spelar en viktig roll i framgången för vår verksamhet och vi är engagerade i att skapa en arbetsmiljö som respekterar och värderar våra individuella olikheter.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
15 september
Sista ansökningsdag
10 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
61032

Li Hedström

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.