Kundtjänst

Kundcentermedarbetare till bostadsbolag i Stockholm

Vill du arbeta som kundcentermedarbetare på ett av Sveriges största bostadsbolag? Poolia söker just nu kundcentermedarbetare till vår kund i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och förväntas pågå under ett år. Urval och intervjuer sker löpande – välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I din roll som kundcentermedarbetare arbetar du självständigt, med stöd från hela teamet, mot verksamhetens gemensamma mål. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hantera ärenden via webb och andra digitala kanaler. I övrigt deltar du aktivt i förekommande eller nya uppgifter inom Kundcenter.

Vem är du?

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg och du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en likande roll gärna inom kundtjänst / callcenter med telefonen som verktyg. Du har erfarenhet av att ta emot och registrera kundärenden samt förmågan att tillämpa rutiner och skriftliga anvisningar. Vidare har du en administrativ förmåga och god datorvana men även kunskap i CRM system samt MS Office. Det är meriterande om du har erfarenhet inom felanmälan inom fastighetsbranchen.

För att trivas i rollen som kundcentermedarbetare har du en hög känsla för service samt en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du trivs med att bemöta kunder över telefon och ser varje samtal som en ny möjlighet att hjälpa eller lösa kundens problem. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av att jobba i en mångkulturell miljö. Vidare är du noggrann, tydlig och tar ett stort ansvar för ditt eget arbete. Som person är du positiv och ser lösningar istället för problem.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
9 oktober
Sista ansökningsdag
20 oktober
Referensnummer
54799

Teresa Kärrström

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.