Account Manager

Kundansvarig säljare till ett växande Poolia Ekonomi AB

Poolia är specialiserade inom tjänstemannasektorn och vi söker nu en ambitiös kundansvarig säljare till vårt specialistbolag Poolia Ekonomi i Stockholm.

Om tjänsten

Som kundansvarig arbetar du med nykundsbearbetning och vårdar samt utvecklar befintliga kunder. I det dagliga arbetet har du ett löpande samarbete med leveransorganisationen för att säkerställa högsta kvalitet i offerter och affärer. Du har förstått att hög aktivitetsnivå, förmåga att bygga förtroende och hög kvalitet är nyckeln till framgångsrik B2B-försäljning. Telefonen och mailen är ditt främsta verktyg för att skapa personliga möten med kunden, din professionalitet och personlighet drar hem uppdragen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Boka och genomföra kundbesök
• Prospektering och nykundsbearbetning
• Skapa och genomföra kundplaner och kundaktiviteter
• Bygga upp kontaktnät med beslutsfattare och nyckelpersoner hos kunderna
• Offertarbete
• Skapa nya affärer hos befintliga kunder.

Som stöd i ditt arbete har du ambitiösa och engagerade kollegor både i Stockholm och nationellt i koncernen.

Vem är du?

Du håller en hög aktivitet, är engagerad och förtroendeingivande. Du vill tillhöra ett lag men är stark i dina soloprestationer. Du drivs och motiveras av att se resultat och kliver gärna fram som en god representant för Poolia. Vidare är du utåtriktad, övertygande och trivs i en fartfylld och nätverkande roll. Du har en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Vi ser gärna några års erfarenhet av inom B2B- och tjänsteförsäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet från bemanningsbranschen. Telefonen är ditt viktigaste verktyg och du måste vara trygg i att ringa kalla samtal och bearbeta kunder för att boka dina möten. Du behöver också känna dig bekväm och kunna leda det personliga mötet med beställare på ledningsgruppsnivå för att vinna förtroende. Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning/akademisk examen.

Om verksamheten

Vill du bli en del av vårt ambitiösa, varma team? Vill du representera ett av bemanningsbranschens mest välkända varumärke? För du vet väl vem du ska ringa till när du hör frågan ”Behöver du hjälp…?”. Varje dag hjälper Poolia företag att hitta nya medarbetare inom tjänstemannasektorn som gör skillnad och hjälper människor att hitta sina nya drömtjänster. Din insats som kundansvarig säljare är avgörande för vår fortsatta framgång, dels för att hitta nya spännande företag men också för att utveckla vår affär hos befintliga kunder. Tillsammans med dig vill vi fortsätta att göra det vi är bäst på – att hitta rätt individ på rätt plats, alltid!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
15 maj
Sista ansökningsdag
2 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53235

Asaad Amaya

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.