Säljare, kundansvarig

Kundansvarig projektledare till CFI Group

CFI Group söker nu en driven och affärsorienterad projektledare. Som person har du en passion för att gemensamt utveckla affärer med CFI Groups kunder och trivs med att verka i en mångsidig och operativ befattning. Här ges du möjlighet att verka inom en dynamisk arbetsmiljö med intressanta problemställningar och klienter från varierande branscher och omfattningar. Hos CFI Group blir du en viktig nyckelspelare med frihet under ansvar och stora möjligheter till utveckling. Du erbjuds en heltidstjänst med flexibla arbetstider, en fin företagskultur samt bra förmåner.

Ett härligt gäng väntar på dig – varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som kundansvarig projektledare hos CFI Group har du en bred och mångfacetterad roll med många intressanta kontaktytor. Dels internt där du arbetar i olika team, beroende på uppdrag, dels externt som point of contact för kund och uppdragsgivare. Du driver dina kundprojekt från ”ax till limpa” och arbetar med att:

• Operativt leda projekt med arbetsledning i teamen internt
• Analysera och tolka resultat
• Förmedla slutsatser och rekommendationer av analyser till kund
• Vara delaktig vid införsäljning av nya uppdrag till såväl befintliga som nya kunder
• Anpassa sig till marknadsförändringar och utforska nya sätt att samarbeta med kunder, med öppenhet för att lära sig nya metoder inom B2B-försäljning.
• Aktivt bygga och vårda nätverk, särskilt genom digitala medel, med fokus på att öka synligheten och skapa värde för CFI Groups kunder.

Projektens storlek varierar i omfattning med allt från kortare projekt på några månader till de som löper på tills vidare och på årlig basis. Din uppdragsgivare är ofta ledningsgruppsmedlemmar och/eller beslutsfattare såväl nationellt som internationellt.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i denna tjänst vill vi att du har minst två års erfarenhet av området analys och projektledning där du är trygg i att driva stora komplexa kundprojekt med många kontaktytor. Du har troligtvis en civilekonom- eller civilingenjörsexamen och har du erfarenhet av försäljning B2B är detta meriterande. Vidare har du en framstående digital kompetens och du arbetar obehindrat i Officepaketet och i CRM-system, gärna med erfarenhet av Salesforce. Besitter du dessutom tidigare erfarenhet i system så som R och/eller andra statistiksystem är det meriterande. Du har även erfarenhet av att arbeta med digital närvaro och relationsbyggande, särskilt via Teams och LinkedIn. Då CFI Group arbetar i en internationell miljö med klienter och medarbetare från andra delar av världen är det av stor vikt att du behärskar, utöver svenska, även engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper uppskattas.

CFI Group värderar kvalitet högre än mycket annat, därför krävs det att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du behöver också gilla statistik, siffror och analys av data samt förstå orsak-verkan samband. Du är van att arbeta mot deadlines och att hantera flera olika projekt samtidigt. Du har mycket god förmåga att på ett tydligt och inspirerande sätt tala inför andra och förmedla resultaten och värdet av analyserna samt skapa rekommendationer för hur klienten bör agera utifrån dessa. Har du erfarenhet av att jobba agilt är detta meriterande.

Personliga egenskaper väger tungt i denna rekrytering. Vi ser att du är en utpräglad lagspelare med ett flexibelt och personligt förhållningssätt till dina kollegor, dina kunder och andra du kommer att samverka med. Samtidigt är du trygg och stabil och vågar ta för dig, ta ansvar och delegera där så behövs. Du har ett proaktivt och kommunikativt förhållningssätt, arbetar målinriktat och strukturerat och gillar att utveckla kunder och affärer.

Om verksamheten

CFI Group sitter i nyrenoverade lokaler på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm. Här får du möjlighet att tillhöra ett internationellt konsultbolag med flera team av kompetenta kollegor. Dina arbetsuppgifter är varierande och för rätt person erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter där du får lära känna ett stort antal olika branscher och kunna påverka dessa i deras nästa strategiska steg.

Läs mer på: https://cfigroup.se/

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
14 maj
Sista ansökningsdag
30 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71460