Kontor

Kontorsansvarig till Riksbankens Jubileumsfond

För rekrytering söker Riksbankens Jubileumsfond, RJ, en engagerad kontorsansvarig med hög servicekänsla.

RJ är en stiftelse som finansierar forskning inom humaniora och samhällsvetenskap, och som förvaltar sitt eget kapital. Det här är jobbet för dig som trivs i en bred och mångfacetterad roll i akademisk miljö. Flexibilitet och känsla för service är av största vikt liksom god struktur och känsla för detaljer. Du blir spindeln i nätet som ser till att allt flyter så smidigt som möjligt på kontoret och du känner både delaktighet och ansvar för kontorets välmående. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Kontoret är beläget i vackra lokaler med härlig utsikt över Kungsträdgården.
Urval sker löpande men intervjuer sker först i början på augusti, efter sommarsemestern.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som kontorsansvarig verkar du inom många områden och du prioriterar och driver dina arbetsuppgifter självständigt. En viktig del i arbetet är HR- och löneadministration liksom ansvaret för beställarfunktionen med inköp, upphandlingar och avrop av konsulthjälp mm. Du har också ansvaret för en receptionist/administrativ assistent och tillsammans är ni en servicefunktion för hela kontoret.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
• HR- och löneadministration
• fastighetskoordinering
• beställarfunktion, upphandling, inköp av varor och tjänster
• kontakt med leverantörer, fastighetsförvaltare etc.
• ansvara för en trivsam kontorsmiljö och god intern service.

Vem är du?

I rekryteringsprocessen fäster vi stor vikt vid din erfarenhet och söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med HR- och lönearbete samt kvalificerat administrativt stöd. Du har en god stilistisk förmåga och formulerar dig väl i såväl tal som skrift i både svenska och engelska. Du är en van användare av MS Office och har lätt för att sätta dig in i nya utmaningar inom såväl IT som andra områden.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en problemlösare med sinne för ordning och reda. Du är ansvarstagande, service- och kvalitetsmedveten och arbetar noggrant och strukturerat med god förmåga att självständigt prioritera dina arbetsuppgifter. Vidare har du en fin social förmåga, är lyhörd och prestigelös och du navigerar smidigt både i och utanför organisationen.

Om verksamheten

Stiftelsen Riksbankens Jubileumsfond är en fristående stiftelse som har till uppgift att stödja vetenskaplig forskning genom att dela ut forskningsanslag till enskilda forskare eller forskargrupper. Huvuddelen av RJ:s forskningsstöd, som år 2023 uppgår till drygt 500 miljoner kronor, riktas till humanistisk och samhällsvetenskaplig forskning.
Stiftelsen värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser gärna att både kvinnor och män söker anställningen.

Läs mera på http://www.rj.se

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
23 maj
Sista ansökningsdag
6 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68710