Koncernredovisningsekonom

Konsultuppdrag inom koncernredovisning till medicintekniskt bolag

Har du arbetat med koncernredovisning i noterade bolag? Är du en driven ekonom med stort intresse för redovisningsfrågor? Vill du ha ett varierat arbete med stort eget ansvar och arbeta i en internationell miljö? Då kan det här konsultuppdraget vara något för dig!

Vi söker nu en erfaren ekonom till vår kund som är ett medicintekniskt företag, placerat centralt i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i början av juni och som beräknas pågå några månader, möjlighet till semester finns vissa veckor i sommar.
Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen kommer du att arbeta med konsolidering och ansvara för att upprätta bokslut och rapporter i ett eller flera av koncernens bolag. Du kommer även att ge stöd och support till organisationen i redovisningsfrågor, vara delaktig i projekt och bidra till utveckling av processer och rutiner.

Du kommer att ingå i det team på fyra personer som ansvarar för koncernrapporteringen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, erfarenhet av konsolidering är ett krav. Vi utgår från att du har kunskap om IFRS och att du har arbetat med rapportering och konsolidering i större bolag. Du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet av Aaro är meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du vara analytisk, noggrann och strukturerad med god kommunikativ förmåga och du trivs med att arbeta med komplexa redovisningsfrågor i en dynamisk miljö. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och van att arbeta självständigt och lösningsorienterat.

Känner du igen dig i beskrivningen? Varmt välkommen med din ansökan.

Om verksamheten

Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Förmåner
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Som anställd hos oss har du tillgång till förmånsportalen Benefits där du kan ta del av olika erbjudanden inom bland annat hälsa, försäkringar och hushållsnära tjänster. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
16 maj
Sista ansökningsdag
2 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53648

Elisabeth Axelsson

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.