Account Manager

Konsultsäljare till Sigma Technology Informatics Solutions

Är du en relationsskapande säljare som letar efter en ny utmaning inom IT-konsultbranschen och rekrytering? Nu söker Sigma Technology Informatics Solutions AB en proaktiv och affärsorienterad säljare med kundansvar. Här får du möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt tjänstebolag med kvalificerad tjänsteförsäljning och konsulttillsättning inom IT-branschen. Du erbjuds en ansvarsfull och stimulerande tjänst bestående av avancerad tjänsteförsäljning, högt tempo och tuffa förhandlingar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du utgår ifrån ett nyrenoverat kontor vid Slussen i centrala Stockholm. Här tillämpas flexibelt arbetssätt. Du rapporterar till VD. Du ingår i bolagets ledningsgrupp. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som säljare hos Sigma Technology Informatics Solutions driver och utvecklar du försäljningen på ett professionellt och relationsskapande sätt. Ditt huvudsakliga ansvar är att utveckla och skapa nya kundrelationer och driva affärer inom olika branscher som har behov av IT-konsulter inom mjukvaruutveckling. Tillsammans med VD bygger du upp en konsultverksamhet och kommer att ta ansvar för hela försäljningsprocessen, från att hitta behov, matcha dem mot konsultprofiler och knyta konsulter till ditt affärsområde. På sikt finns möjlighet att bygga upp en intern organisation som bistår i delar av tillsättningsprocessen, så du förväntas lägga starkt fokus på att driva försäljning och affärsutveckling.

Vem är du?

Du har förmågan att självständigt driva ditt försäljningsarbete och trivs i en dynamisk och snabbrörlig bransch med högt tempo och många kontaktytor. I rollen kommer du att hålla möten och ha kunddialoger med kunder inom IT-branschen, vilket ställer krav på god teknisk förståelse. Har du erfarenhet av försäljning av konsulttjänster inom IT är detta starkt meriterande liksom erfarenhet av att arbeta med rekrytering inom konsultbranschen. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska såväl i tal som i skrift. B-körkort är ett krav.

I din yrkesroll är du affärsmässig, resultatinriktad och engagerad. Du driver dina affärer med både fingertoppskänsla, mod och uthållighet och räds inte att öppna okända dörrar. Vidare är du nyfiken och trivs med att bygga nya relationer med både befintliga och nya kunder. Vi söker dig som är duktig på att samverka med andra och förstår vikten av laget före jaget.

Om verksamheten

Sigma Technology Group, en del av Sigmagruppen, är ett privatägt globalt teknikkonsultbolag med verksamheter runt om i Sverige samt Ungern, Kina, Norge, Tyskland och Ukraina och global leverans till Europa, USA och Kina. Sigma Technology Group har kompetens och kapacitet inom mjukvaruutveckling, produktinformation, inbyggda system, digitala lösningar och IT-infrastruktur och erbjuder spetskompetens i form av expertkonsulter, offshore-leverans och utvecklingsteam. För mer information, besök http://www.sigmatechnology.com.

Sigma ägs av Danir AB och har ca 5,000 anställda och ett partnernätverk i 11 länder.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
25 maj
Sista ansökningsdag
14 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68735