Konsultchef

Konsultchef inom IT till Poolia

Nu söker vi efter dig som vill arbeta som konsultchef hos oss på Poolia! Tycker du att rekrytering är bland det roligaste som finns och är en fena på att hitta rätt person till rätt plats? Då borde du fortsätta läsa! Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa i konsultverksamheten och som trivs i en miljö där det går snabbt framåt. Om du inte redan visste det så fyllde Poolia nyligen 35 år – vilket säger en del om all kunskap och erfarenhet som finns hos oss. Du kommer alltså få tillhöra ett företag med otroligt kompetenta kollegor där vi hela tiden strävar efter att bli ännu bättre. Stämmer nedan annons in på dig och din profil – ja då finns det bara en sak att göra – klicka på ansök!

Om tjänsten

Du kommer att bli en del av Poolias dotterbolag, Poolia SupportIT, där vi tillsätter konsulter inom IT. Som du säkert vet så utvecklas IT-branschen i snabb takt och ingen dag är den andra lik. Därför gäller det att vi hänger med i svängarna och är uppdaterade på vilka IT-roller som är eftertraktade just idag! Våra konsulter är allt ifrån nyexade supporttekniker till seniora projektledare och tekniker. Din roll som konsultchef kommer vara bred och utvecklande och du har stora möjligheter att växa inom företaget. Dina dagar kommer fyllas av bland annat intervjuer, kund- och konsultbesök, prospektering av nya potentiella kunder samt uppföljning och personalansvar för dina konsulter. Du kommer att jobba tätt tillsammans med ditt team samt med övriga kollegor i företaget för att dra nytta av varandras kunskaper och erfarenheter.

Vem är du?

Förutom att du såklart har en positiv inställning, är duktig på att hantera människor, har ett strukturerat arbetssätt och alltid gör ditt bästa på arbetet så ser vi gärna att du:
– Har 1-2 års erfarenhet från en liknande roll – extra positivt är det givetvis om du faktiskt rekryterat inom IT tidigare.
– Är IT-intresserad och har grundläggande kunskap om IT-branschen – har du till och med jobbat inom IT på något sätt innan? Ännu bättre!
– Tar egna initiativ och ser möjligheter utanför ramarna
– Förstår att försäljning blir en naturlig del av arbetet – Stockholmsmarknaden är oändlig och det finns massor av kunder som behöver vår hjälp!
– Har lätt för att anpassa dig efter nya situationer – om det är något vi kan lova är att ingen dag är den andra lik i konsultbranschen, vilket också är det som gör jobbet roligt!
– Delar intresset med resten av dina framtida kollegor – rekrytering är bland det roligaste vi vet!
– Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska!

Om verksamheten

Du kommer bli en del av ett litet men sammansvetsat och framgångsrikt team hos oss på Poolia SupportIT. Jag som kommer bli din chef heter Jennifer Nilsson och har flera års erfarenhet på Poolia! För oss är det viktigt att vi har roligt tillsammans samtidigt som vi jobbar smart och effektivt för att nå våra mål. När vi lyckas bra tycker vi om att fira tillsammans med någon rolig aktivitet, Aw eller middag. Varje år åker vi även på Kick-off med hela koncernen som vi tillhör, Pion group. Där får du träffa resten av våra ca 350 kollegor från andra varumärken så som Uniflex och Qrios runt om i Sverige, Finland och Norge.

Tjänsten som konsultchef hos oss är en tillsvidaretjänst på heltid, som inleds med sex månaders provanställning, på huvudkontoret i centrala Stockholm. Vi arbetar den största delen på plats på kontoret, men självklart går det bra att jobba hemifrån ibland när du blivit varm i kläderna och om arbetet tillåter. Förutom att du erbjuds ett superroligt och varierande jobb, så erbjuder vi även 30 dagars semester, friskvårdsbidrag, 37,5 timmars arbetsvecka, kollektivavtal och en vardag där vi lovar dig mycket skratt och professionell utveckling.

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Kul! Skicka in din ansökan redan idag så hör vi av oss!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
17 april
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71255