Key Account Manager

Key Account Manager till Riwal

Drivs du av försäljning och gillar du att utveckla långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom erfarenhet av försäljningsarbete inom maskin- och byggbranschen? Då ska du läsa vidare! Nu söker Riwal en driven Key Account Manager som vill vara med och utveckla Riwals affärer i Stockholm och Mälardalen. Riwal erbjuder dig ett stimulerande arbete i en positiv och resultatorienterad miljö. Du kommer att ingå i ett team med engagerade, stöttande och erfarna kollegor som arbetar mot gemensamma mål.

Kontoret är beläget i Bromma och du rapporterar till försäljningschef i Malmö. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Riwal är specialister på mobila arbetsplattformar så som liftar, teleskoplastare och gaffeltruckar och du får förmånen att arbeta med en kvalitativ och bred maskinpark. Här får du driva och utveckla försäljningen mot både befintliga och nya kunder. Ditt huvudsakliga ansvar är att utveckla och vinna nya affärer inom bygg- och VVS/VA-branschen med fokus på större byggprojekt. Kunderna består främst av stora byggentreprenörer samt kunder som använder liftar i sin arbetsprocess. Din roll som Key Account Manager blir central i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak och du driver försäljningen från ax till limpa.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom komplex och kundanpassad B2B försäljning med god vana att driva stora försäljningsprojekt. Du brinner för affärsutveckling och trivs att bearbeta både nya och befintliga kunder. Du har bakgrund från bygg- och/eller industribranschen, med fördel inom maskinuthyrning och maskinförsäljning. Du har B-körkort, god IT-vana och hanterar svenska mycket väl i tal och skrift samt engelska.

Som person är du serviceinriktad, resultatorienterad och strukturerad med förmågan att bygga långsiktiga kundrelationer. Du trivs bäst ute på fältet där du träffar kunder och samarbetspartners. Vidare är du kommunikativ, lösningsfokuserad och flexibel och du trivs att arbeta självständigt i en roll med stort eget ansvar.

Om verksamheten

Somliga företag försöker vara allt för alla, inte Riwal. Vi har medvetet valt att specialisera oss på ett specifikt område – mobila arbetsplattformar, dvs. liftar, teleskoplastare och gaffeltruckar. Totalt har vi en flotta på 20 000 enheter. Vi är övertygade om att vi med ett riktat fokus kan erbjuda våra kunder överlägsen service som ger säkerhet, effektivitet och lönsamhet till våra kunder.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
24 november
Sista ansökningsdag
15 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66602