Kvalitetsingenjör

Kvalitetsingenjör till Silex

Vi söker nu en Kvalitetsingenjör till Silex Microsystems. Silex Microsystems ligger i absoluta framkant av ny teknologi i tillverkning av mekaniska och elektriska system i mikroskala. Rollen är heltid och placerad i Järfälla. Välkommen med din ansökan redan idag. Sökord: kvalitetssystem, miljöcertifiering

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter innebär att stötta fabriken inom området EHS, främst miljöfrågor kopplat till verksamheten. Rollen innefattar ett stort kontaktnät inom bolaget där problemlösning är vardag. I tjänsten ingår att delta i interna revisioner samt vara en tillgänglig resurs på daglig basis ute i organisation, du finns där för kvalitetsfrågor i stort och smått. I rollen ingår också viss rapportering till myndigheter och kunder, avvikelsehantering mm. Idag består kvalitetsäkringsteamet av en Kvalitetsingenjör och en Kvalitetschef och nu vill vi stärka upp teamet med en till Kvalitetsingenjör, där du rapporterar till Kvalitetschefen

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom relevant område, exempelvis civilingenjör. Det är en fördel om du har kunskaper om ISO 9001 men inget krav. Vi tror att du har jobbat 2-4 år som Kvalitetsingenjör eller i en roll som bedöms likvärdig. Det är mycket meriterande om du har arbetserfarenhet inom tillverkningsindustri. Som person är du nyfiken och problemlösningsorienterad. Rollen innebär mycket samarbete med kollegor både inom Kvalitetsteamet och i organisationen vilket gör att god samarbetsförmåga efterfrågas. Det finns goda chanser att påverka din roll och framtida utveckling inom bolaget beroende på vilka dina intressen och starka sidor är. Du som söker behärskar svenska och engelska både skriftligt och muntligt.

Om verksamheten

Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 900 Mkr och har över 300 anställda.

Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex Microsystems en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Bolaget har huvudkontor och fabrik i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex Microsystems är certifierade mot ISO9001.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
26 februari
Sista ansökningsdag
25 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
58570

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.