Key Account Manager

Junior Key Account Manager till Colmec

Är du en nyfiken och kundfokuserad person med tidigare bakgrund inom däckbranschen eller försäljning? Colmec söker nu en ambitiös och driven Junior Key Account Manager. Som en innovativ aktör inom däckbranschen strävar Colmec efter att ständigt utvecklas och hoppas du vill vara en del av deras tillväxtresa. Om du är en person som kännetecknas av stort ansvarstagande, brinner för att upprätthålla goda affärsrelationer och skapa kundvärde, kan detta vara rätt roll för dig!

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Junior Key Account Manager på Colmec spelar du en central roll i att upprätthålla goda affärsrelationer och skapa stort värde både för dina kunder och arbetsgivare. I rollen som KAM kommer ansvarar du primärt för några av företagets nyckelkunder. Du ansvarar för en befintlig kundportfölj men även till viss del nykundsbearbetning. Som KAM har du ett resultat- och budgetansvar och du förhandlar fram avtal och deltar i upphandlingar. Du arbetar med att säkerställa kundnöjdheten i din roll på företaget.

Det är ett ansvarsfullt och socialt arbete där du dagligen träffar både nya och befintliga kunder. Självklart får du en gedigen introduktion och utbildning och därefter jobbar du självständigt med goda förutsättningar och stöd från kollegor. Du kommer att ingå i ett team på totalt fyra Key Account Managers och rapporterar direkt till Site Manager.

Resor är en naturlig del i rollen som Key Account Manager och du behöver vara bekväm med att några dagars övernattningar förekommer veckovis.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos Colmec.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen kommer du att genomföra följande arbetsuppgifter:

– Skapa och upprätthålla kundkontakter och kundnöjdhet
– Upprätta och förhandla fram avtal och delta i upphandlingar
– Identifiera nya affärsmöjligheter och utveckla befintliga lösningar
– Resultat- och budgetansvar

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din säljkarriär och har tidigare erfarenhet av däckbranschen eller tung verkstad. Du kanske arbetar som tekniker, ordermottagare eller säljare i branschen men är redo att ta nästa kliv i arbetskarriären.

Som person är du utåtriktad, engagerad, självgående, självmotiverad och resultatinriktad. Med en hög social förmåga och öppenhet skapar du förutsättningar för kundrelationer och affärer. Du är förtroendeingivande och engagerad samt beredd att göra det där “lilla extra” att uppnå långsiktiga samarbeten och resultat. Du har en förmåga att självständigt planera ditt arbete, är noggrann och administrativt lagd. Vidare är du en serviceinriktad lagspelare som tar ansvar för dina uppgifter men alltid som en del av en större helhet där vi samarbetar mot gemensamma mål.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av CRM-system, Officepaketet och Excel. Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver B-körkort för resor i tjänsten.

I denna roll hos Colmec kommer rätt person med rätt driv och nyfikenhet ges en exceptionell chans till snabb utveckling. Du kommer få jobba i ett framåtlutat team och vara en del av företagets framgångsrik tillväxtresa. Om du är en passionerad och driven individ, väntar en spännande utmaning för dig hos Colmec.

Om verksamheten

Colmec är den ledande distributören av lastbils- och bussdäck i Skandinavien och Polen. Vi är en pålitlig och lönsam partner med en innovativ och hållbar vision kring däck och däcktjänster, som ständigt utvecklas för att hitta nya lösningar som värnar både våra kunder och miljön. Under 2021 sålde Colmec över 250 000 däck varav mer än hälften var regummerade (återvunna). Vi omsätter idag ca en miljard SEK genom våra drygt 400 medarbetare som supporterar ungefär 7000 olika kunder – allt från fristående verkstäder och åkare till stora internationella koncerner – runtom i Norden och Polen.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
1 mars
Sista ansökningsdag
15 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
70458