Teknisk Support

Junior IT-tekniker / Onsite Support till internationellt företag

För kunds räkning söker vi efter en IT-tekniker / onsite support med ett öga för service. Det här är ett konsultuppdrag via Poolia IT som förväntas starta i augusti och pågå i inledningsvis sex månader. Efter det kommer rätt person ha goda chanser till förlänging eller överrekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vår kund är ett internationellt företag i modebraschen och deras IT-avdelning finns strax söder om Stockholm city. De har ett support-team som sammarbetar för att ge service på plats till sina kollegor och dessutom driva IT-relaterade projekt på kontoret.

Som IT-tekniker kommer du få upplärning i verksamhetens rutiner och system för att sen ta dig an egna ärenden och projekt. Beroende på dina intressen och din kompetens kan dina dagar och arbetsuppgifter variera, men som IT-tekniker kommer du bland annat jobba med
– Ärendehantering och incidenter
– Installationer och hårdvaru-ärenden
– Dokumentation av ditt arbete
– Projekt och utrullningar
– Uppdateringar och förslag för att förbättra supporten och IT

Du kommer jobba med ServiceNow, mail, telefon och med personlig kontakt på kontoret.

Vem är du?

Som IT-tekniker kommer du in i ett glatt gäng som gillar att samarbeta och ha kul tillsammans. Därför är du antagligen social, serviceinriktad och duktig på att kommunicera.

För att lyckas i rollen har du
– Grundläggande IT-kunskaper, hårdvara och mjukvara
– Erfarenhet av Active Directory
– Utmärkta kunskaper i svenska och engelska

Vi tror att den rätta personen har 1-2 års erfarenhet av IT. Det är meriterande om du har jobbat i en liknande roll förut.

Låter det här som din nästa utmaning? Varmt välkommen med din ansökan!

Om du har frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Anna Wärdell via mail eller telefon. Däremot tar vi inte emot några ansökningar via mail.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
12 juni
Sista ansökningsdag
3 juli
Referensnummer
53859

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.