Marknadskoordinator

Jr Brand Development Manager

Nu söker vi på Poolia en konsult för ett uppdrag som Junior Brand Development Manager till en spännande internationell kund. Har du arbetarenhet av varumärkesmarknadsföring och vill ta ditt näste steg i karriären? Då kan detta vara någonting för dig! Uppdraget är med start omgående och sträcker sig till och med sista augusti, med goda möjligheter till förlängning. Placering är på företagets kontor i centrala Stockholm, möjlighet till distansarbete finns.

Om tjänsten

Som Junior Brand Development Manager hos vår kund kommer du stötta det centrala Brand Development teamet med olika arbetsuppgifter och projekt men även ansvara för egna varumärken och projekt. Teamet består idag av 4 medarbetare som alla är seniora inom Brand Development. Du som junior i rollen kommer få goda utvecklingsmöjligheter och få delta på företagets utvecklingsresa.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Varumärkeshantering
• Utveckling och implementering av Master Brand design i nära samarbete med extern byrå
• Utveckling av digitala varumärkesriktlinjer
• Stödja och assistera teamet med nyckelåtgärder för olika varumärken
• Delta i och leda projekt

Vem är du?

Vi ser att du som söker uppdraget har:

• Universitetsexamen eller motsvarande med inriktning marknadsföring
• Minst 1-2 års erfarenhet från varumärkesmarknadsföring från B2C, gärna FMCG
• Erfarenhet från projektledning och produktdesignprocesser
• Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift

Vidare ser vi att du är driven driven och engagerad inom Brand Development. Du är en nyfiken teamplayer som vill utvecklas i din yrkesroll.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
7 mars
Sista ansökningsdag
21 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67947