Account Manager

JOBmeal ökar ytterligare och söker dig som Account Manager!

Om tjänsten

Efter en ökad efterfrågan växlar JOBmeal nu upp och stärker sitt team med ytterligare en medarbetare i Stockholmsregionen, du utgår närmare bestämt från kontoret i Skogås!

Vi söker dig som vill bidra till vår fortsatta framgång, och vi behöver din hjälp att erbjuda premiumkaffe från de allra finaste rosterierna och de mest exklusiva märkena till fler kunder därute. Vi är ensamma i Sverige om att erbjuda kaffelösningar från bland andra Espresso House. Du kan med stolthet erbjuda dem en kvalitetsprodukt som är svår att konkurrera med! Utöver det får du som en ren bonus ett riktigt mysigt gäng som jobbar tätt tillsammans med kunden och hittar på många aktiviteter tillsammans. Du erbjuds löpande utbildningar och får besöka rosterier för att testa det allra senaste rostningarna. Visst låter det frestande?

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

För att bli framgångsrik i ditt arbete arbetar du från grunden med att boka dina egna möten. Du offererar och tar fram avtalsförslag och följer sedan kunden löpande i syfte att bygga starka band och ta hand om möjligheterna att fortsättningsvis utveckla kunden och affären. Du arbetar löpande med kundvård och ser till att dina kunder har allt de behöver. Du för statistik och rapporterar löpande till närmsta chef. Initialt kommer mycket fokus ligga på nykundsbearbetning även om en viss kundstock medföljer.

Vem är du?

För att trivas på JOBmeal är det en fördel om du, utöver att vara riktigt hyvens, är en sportig person med en aktiv livsstil. Du är nyfiken på livet och är van att arbeta strukturerat och prioriterar ditt arbete väl.

Ett par saker som är extra viktiga för oss är att:

– Du har tidigare erfarenhet av försäljning inom B2B
– Du bor i Stockholm med omnejd och har byggt upp ett stort nätverk av kaffeälskande människor
– Du har tidigare jobbat med uppsökande försäljning och ett absolut krav är att du gillar att boka dina egna möten
– Du innehar har B-körkort och
– Du känner dig trygg med att prata engelska emellanåt

På Jobmeal hittar du ett fantastiskt drivet team av säljare och kollegor i andra befattningar som tillsammans arbetar för att göra kundernas kaffestunder ännu godare. Det är ett positivt, aktivt gäng som gillar att hitta på saker tillsammans och nu letar dem efter nästa pusselbit, kanske dig?

Vi jobbar med löpande rekrytering så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och andra närliggande tjänster till arbetsplatser. De samarbetar med de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på kundernas jobbdag. JOBmeal erbjuder unika kaffekoncept och arbetar med starka varumärken som till exempel Espresso House, Gevalia och Arvid Norqvist. Utöver kaffe erbjuds även friskt, bubbligt vatten, ett brett sortiment av relaterade produkter och kaffemaskiner med den absolut senaste tekniken.

Välkommen in på jobmeal.se för att läsa mer om oss!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
29 november
Sista ansökningsdag
13 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64398